Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Legendaarinen F1-tähti kyseenalaisti Hamiltonin Ferrari-siirron: “Kysymys kuuluu, onko se hyvä päätös?”

Alain Prost epäilee, josko Hamiltonin Ferrari-siirto oli oikea ratkaisu
AOP

Nelinkertainen F1-maailmanmestari Alain Prost ei ole täysin vakuuttunut, että Lewis Hamiltonin siirtyminen Ferrarin leiriin on kummankaan osapuolen kannalta paras mahdollinen ratkaisu.

F1-sarjassa ei täksi kaudeksi kuljettajapaikkoja vaihdeltu, vaan lähtöruudukko pysyi jo viime kaudelta samassa tutussa järjestyksessä. Ensi vuodeksi pakkaa saadaan kuitenkin väkisinkin sekaisin, kun Mercedes-tähti Lewis Hamilton hyppää Ferrarin kelkkaan.

Seitsenkertaisesta maailmanmestarista Hamiltonista tulee Charles Leclercin tallikaveri,ja Carlos Sainz saa ensi kaudella etsiä uutta työnantajaa.

Ensi kauden kuljettajatilanteen sijaan Sainz vaikuttaisi keskittäneen kaiken energiansa parhaillaan käynnissä olevaan kauteen ja se onkin kantanut hyvin hedelmää. Mies on ollut jokaisessa ajamassaan kisassa tällä kaudella palkintopallilla, mukaan lukien Australian voiton.

Hamiltonin kauden alku on puolestaan ollut todella tahmea ja brittikuljettaja on kuljettajien tilastossa vasta yhdeksäntenä. Tämä onkin saanut muun muassa F1-legendan Alain Prostin epäilemään, josko Ferrari teki sittenkin väärän päätöksen Hamiltonin suhteen.

– Ymmärrän tietysti, että kun ajat Mercedeksellä, joka ei voita ainuttakaan kisaa kahteen vuoteen ja tulet vanhemmaksi, saatat ajatella, että “Okei, miksi en kokeilisi jotain erilaista”.

– Kysymys kuitenkin kuuluu, onko se hyvä päätös? Onko se hyvä valinta? Samaa voisi kysyä myös Ferrarin kohdalla, Prost pohdiskeli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1