Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Haasin tallipäällikkö puolustaa pomoaan Steinerin väitteiltä: “Hän ei halua nähdä investointiensa valuvan hukkaan”

Ayao Komatsu, tallipäällikkö, Haas.
AOP

Haasin tallipäällikkö Ayao Komatsu kertoo, että Gene Haas on edelleen halukas investoimaan Formula 1 -tiimiinsä edellyttäen, että rahat eivät mene hukkaan.

Tallipäällikkö Günther Steiner ja tekninen johtaja Simone Resta jättivät Haasin viime talvena. Neljän vaisun kauden aikana Haas onnistui keräämään yhteensä vain 52 pistettä, jonka myötä myötä kaksikon työsuhteet tulivat päätökseensä.

Steinerin tilalle astui entinen ratatekninen johtaja Ayao Komatsu, kun taas jälkimmäisen paikan otti Andrea de Zordo, joka toimi aiemmin tallin pääinsinöörinä.

Huonot tulokset radalla saivat tallin omistajan Gene Haasin tekemään muutokset, jota väistynyt tallipäällikkö Steiner syytti vähäisistä investoinneista. Steinerin seuraajaksi valittu Komatsu on kuitenkin eri mieltä edeltäjänsä kanssa.

– Minut nimitettiin virallisesti 10. tammikuuta, eikö vain? Genen viesti ensimmäisestä päivästä lähtien oli täysin selvä. Hän sanoi, että hänellä on rahaa, jota hän on valmis sijoittamaan, japanilainen kertoi Motorsport.comin mukaan.

– Mutta meidän on osoitettava hänelle, että voimme käyttää rahat vastuullisesti ja tehokkaasti. Hän ei halua nähdä investointiensa valuvan hukkaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1