Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Uskomaton nousu! – Mavericks iski supertähtiensä johdolla viimeisen niitin Rocketsin pudotuspelihaaveille NBA:ssa

Dallas Mavericksin Luka Doncic
Uskomaton nousu! - Mavericks iski supertähtiensä johdolla viimeisen niitin Rocketsin pudotuspelihaaveille NBA:ssa

Dallas Mavericks niittasi supertähtiensä Kyrie Irvingin ja Luka Doncicin johdolla viimeisen naulan Houston Rocketsin arkkuun pudotuspelihaaveiden osalta voittamalla viime yönä Suomen aikaa jatkoajalle venyneen trillerin 147-136.

Rockets on rimpuillut vielä NBA:n läntisessä konferenssissa mukana taistossa play-in pudotuspelipaikasta, mutta joukkue voi viime yön Mavericks-tappion myötä käytännössä heittää hyvästit haaveille.

Houston sai otteluun täydellisen alun, kun Dallas puolestaan jäi alussa pahasti telineisiin. Vierailija Rockets karkasi toisella neljänneksellä jo 22 pisteen karkumatkalle, mutta Mavericks taisteli itsensä vielä mukaan peliin.

Ottelun varsinaisen peliajan lopussa nähtiin melkoista tulitusta, kun kolmoset upposivat molemmissa päissä ja johtoasema vaihtui tiuhaan tahtiin. Rockets oli kuitenkin kiinni voitossa ennen kuin Dante Exum tasoitti ottelun viimeisellä sekunnilla kolmosellaan ja venytti ratkaisun lisäajalle.

Dallasin kiriä ja lopulta voittoa johdattivat joukkueen supertähdet Kyrie Irving sekä Luka Doncic. Irving heitti hurjat 48 pistettä ja Doncic 37.

– Jatkoimme taistelua ja jatkoimme pienten asioiden tekemistä ja luotimme toisiimme, Irving summasi tiukan pelin jälkeen.

Mavericks tarrasi voiton myötä entistä tiukemmin kiinni viidenteen sijaan läntisessä konferenssissa.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo