Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lakers jatkoi Memphisin kurimusta! – Tuttu parivaljakko astui esiin!

Anthony Davis oli jälleen yksi parketin näkyvimmistä pelaajista.
AOP

Los Angeles Lakers otti maistuvan voiton varhain lauantaina, kun Memphis Grizzlies kaatui korilukemin 123-120. Vierasjoukkueen vahvuudesta nousi esiin jälleen kerran tuttu parivaljakko.

Synkkään tappiokierteeseen ajautunut Memphis Grizzlies sai viime yönä jälleen lunta tupaan, kun joukkue hävisi kotiareenallaan Los Angeles Lakersille. Läntisen konferenssin 13. sijalle valahtanut Grizzlies on nyt hävinnyt neljä edellistä otteluaan, eikä kurssia olla onnistuttu kääntämään kauden tärkeimmillä hetkillä.

Nousukarsintoihin matkalla oleva Lakers on puolestaan pystynyt kokoamaan itsensä, jonka myötä Los Angelesin molemmat joukkueet tulevat normaaliin tapaan pelaamaan keväällä pudotuspeleissä.

Tasainen kamppailu lähti liikkeelle Lakersin hallinnalla, mutta Grizzlies pystyi pysymään iskuetäisyydellä. Ottelu ratkesi lopulta pieniin eroihin sekä vieraiden supertähtien LeBron Jamesin ja Anthony Davisin onnistumisiin tärkeillä hetkillä.

James oli ottelun tehokkain pelaaja heitettyään 37 pistettä. Hieman yli 40 minuuttia pelannut konkari kauhoi myös 9 reboundia ja antoi viisi syöttöä. Davis merkkautti puolestaan 36 pistettä, 14 levypalloa ja niin ikään 5 syöttöpistettä. Grizzliesin paras pistemies oli 31 pistettä takonut Gregory Jackson.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo