Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kreikkalaistähti armottomalla esityksellä Monte Carlossa mestaruuteen: “Lupasin jokaiselle”

Stefanos Tsitsipas juhli Monte Carlon Masters -tunauksen voittoa
AOP

Monte Carlon Masters -turnaus huipentui tänään Stefanos Tsitsipasin juhliin, kun kreikkalaistähti kaatoi Casper Ruudin turnauksen finaalissa pelein 6-1, 6-4.

Kolmatta mestaruuttaan neljään vuoteen Monte Carlossa juhlinut Stefanos Tsitsipas oli finaalissa kentällä kuin kotonaan. Kreikkalainen pelasi vapautuneesti ja rohkeasti, pakottaen Norjan Casper Ruudin syvälle.

– On ollut hyvin vaikeaa, joten paluu palkintokorokkeelle ja turnausten voittaminen tuntuu uskomattomalta, silminnähden liikuttunut Tsitsipas iloitsi voittonsa jälkeen.

– En voi kiittää tarpeeksi perhettäni ja ystäviäni, ja jos Jumala on olemassa, niin siitä, että tämä hetki on ollut mahdollinen. Olen äärimmäisen kiitollinen jokaiselle ihmiselle tämän matkan takana, kreikkalaistähti kiitteli.

Tsitsipasin kauden alku ei ole ollut vahvin mahdollinen, mutta niin kuin niin monesti aiemminkin, löysi mies myös tällä kertaa parhaan vireensä Monte Carlossa. Tämä toivookin, että voitto toimii hyvänä boostina myös kauden jatkolle.

– Lupasin jokaiselle joukkueestani, että otan kaiken irti tästä, Tsitsipas kertoi.

– Olen iloinen, että pelasin kentällä armotonta tennistä.. Alusta loppuun asti pelini oli yhtenäistä ja pystyin sekoittamaan paljon erilaisia lyöntejä, mies summasi.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis