Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Rafael Nadal palasi väkevästi kentille! – murskavoitto Barcelonassa

Rafael Nadal Barcelonan ATP-turnauksessa.
AOP

Espanjassa pelataan tällä viikolla Barcelonan ATP-turnausta. Kataloniassa pelattava turnaus on ATP-500 -tason turnaus, eli voittajalle on tarjolla 500 ATP-pistettä. Turnauksen yksi seuratuimmista pelaajista on Espanjan tennishistorian suurin tähti eli kokenut Rafael Nadal. Nadal palasi kevään loukkaantumisten jälkeen kentille ja eteni tyylipuhtaalla esityksellä toiselle kierrokselle.

Espanjan 37-vuotias tennistähti, moninkertainen Grand Slam -voittaja Rafael Nadal aloitti väkevällä tavalla Barcelonan ATP-turnauksen Kataloniassa. ATP-rankingissa tällä hetkellä sijalla 644 oleva Nadal kaatoi ensimmäisen kierroksen ottelussa tiistaina Italian vahvaa nousua ATP-listoilla kohti 50 parhaan joukkoa tekevän Flavio Cobollin suoraan kahdessa erässä. Nadal oli vahvempi lopulta 6-2, 6-3 -lukemin murtamalla vastustajansa syötön neljästi.

Ottelun avauserässä espanjalaisen lyöntien ajoitus oli hieman hukassa pelaamattomuuden takia, mutta lopulta Nadal onnistui ottamaan murrot kahdesti neljällä yrityksellä avauserään. Murtopalloja Nadalilla oli yhteensä kahdeksan kappaletta. Toisen erän alussa Nadal karkasi 2-0 -johtoon murrolla, mutta menetti perään oman syöttönsä, mutta mursi kuitenkin takaisin. 3-1 -tilanteesta eteenpäin espanjalainen menetti erässä omalla syötöllään vain kolme pistettä ja marssi makeaan voittoon.

Toisella kierroksella vastus kovenee merkittävästi, kun verkon toisella puolella odottaa Nadalin-tyylinen kuntoihme Australiasta eli Alex de Minaur. De Minaur on sijoitettu turnauksessa neljänneksi ja pääsi näin suoraan toiselle kierrokselle. 25-vuotias australialainen on ATP-listalla tällä hetkellä sijalla 11. Viime viikolla australialainen eteni Monte-Carlon Masters-turnauksessa puolivälieriin, mutta taipui tiukassa otatuksessa Serbian Novak Djokovicille 7-5, 6-4 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis