Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Vondrousovalle jättimäinen voitto Stuttgartissa! – “Pysyin rauhallisena ratkaisevilla hetkillä”

Marketa Vondrousova pudotti Aryna Sabalenkan jatkosta Stuttgartissa.
AOP

Marketa Vondrousova, hallitseva Wimbledonin mestari, nousi tappioasemasta voittoon kukistaessaan turnauksen kolminkertaisen finalistin Aryna Sabalenkan ja eteni Porsche Tennis Grand Prix’n neljän parhaan joukkoon.

Puolivälierät jatkuivat perjantaina Stuttgartin tennisturnauksessa. Tšekkiläistähti Marketa Vondrousova eteni tapahtuman neljän parhaan joukkoon kukistettuaan maailmanlistan kakkospelaajan Aryna Sabalenkan erin 3-6, 6-3, 7-5.

Kyseessä oli Vondrousovalle ensimmäinen voitto maailman kärki kymmenikköön sijoitettua pelaajaa vastaan sitten viime vuoden heinäkuun.

– Tämä oli erittäin kova ottelu, ja mielestäni myös hieno sellainen, Vondrousova kertoi pelin jälkeisessä haastattelussaan Tennis.comin mukaan.

– Hän (Sabalenka) on loistava pelaaja, joten yritin vain pysyä mukana palloralleissa. Hän lyö hyvin nopeasti, johon on hyvin vaikea reagoida! Pysyin kuitenkin rauhallisena ratkaisevilla hetkillä, Vondrousova jatkoi.

Sabalenka oli edennyt Stuttgartin turnauksen finaaliin kolmena edellisvuotena, mutta hänen haaveensa neljännestä loppuottelusta kariutuivat hallitsevan Wimbledon-voittajan käsittelyssä tämän noustua takaa-ajoasemasta voittoon.

Keskuskentällä pelattu kamppailu kesti hieman yli kaksi tuntia. Sabalenka oli voittanut kaksikon neljä edellistä kohtaamista, mutta Stuttgartissa käyty koitos oli ensimmäinen massakentällä pelattu ottelu naisten välillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis