Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Saako norjalaistähti revanssinsa? – Barcelona Openin finaalissa kutkuttava uusinta Monte Carlon finaalista

Tennis
AOP

Barcelona Open huipentuu tänä iltana finaaliin, missä nähdään uusinta Monte Carlon Masters -turnauksen finaalista Stefanos Tsitsipasin ja Casper Ruudin välillä.

Barcelona Openin finaalissa nähdään tänään uusinta viime viikonloppuna käydyn Monte Carlon Masters -turnauksen finaalista, kun Kreikan Stefanos Tsitsipas ja Norjan Casper Ruud asettuvat jälleen vastakkain.

Viime viikonloppuna Tsitsipas oli suoraan kahdessa erässä vahvempi, joten Ruud lähtee hakemaan revanssia illan finaalissa.

Puntit ovat tasan 2-2 kaksikon välisissä kohtaamisissa. Tsitsipas on voittanut kaikki kymmenen otteluaan massalla tänä vuonna, mutta Ruudkin on ollut vakuuttava. Sunnuntain finaali on norjalaiselle jo neljäs tällä kaudella, joskaan tämä ei ole vielä onnistunut yhtään voittamaan.

Tsitsipas kaatoi matkalla finaaliin välierissä Serbian Dušan Lajovićin. Serbialainen vei ensimmäisen erän pelein 5-7 ja Tsitsipas hoiteli loput kaksi 6-4 ja 6-2. Ruud kaatoi puolestaan Argentinan Tomás Martín Etcheverryn kahdessa erässä pelein 7-6(8-6), 6-4.

Molemmat pelaajat ovat parhaillaan todella hyvässä iskussa ja illan finaalista on lupa odottaa tiukkaa vääntöä.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis