Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Onko Red Bullin aika ohi? – Kilpakumppanilta myrskyvaroitus vuoden 2026 maailmanmestaruudesta

Aston Martin Formula 1 -talli
AOP

Aston Martin lähtee jahtaamaan maailmanmestaruutta F1-sarjassa uuden yhteistyökumppanin Hondan kanssa.

Red Bull on dominoinut viime kaudet F1-sarjaa Max Verstappenin johdolla. Hollantilaistähti on paukuttanut ennätyksiä tasaiseen tahtiin, matkallaan kolmeen perättäiseen maailmanmestaruuteen.

Tällä kaudella Red Bull on jatkanut siitä mihin se viime kaudella jäi, ja Verstappen on nyt voittanut 20 viimeisistä 22 kisasta. Ferrari, McLaren sekä Mercedes pyrkivät parhaansa mukaan keksimään keinoja Red Bullin saavuttamiseksi.

Myös Aston Martin on nyt julistanut niin sanotusti oman hevosensa kilpailuun. Kaudella 2026 Red Bullin asemassa saatetaankin viimeistään nähdä muutoksia, kun Aston Martin pyrkii haastamaan tallia uuden moottorivalmistajan myötä.

Red Bull vaihtaa kaudeksi 2026 moottorivalmistajansa Hondasta Fordiin ja Honda puolestaan lyö hynttyyt yhteen Aston Martinin kanssa.

Honda Racingin presidentti Koji Watanabe paljastikin GPFanssivuston mukaan, ettei sillä ja Aston Martinilla ole yhteistyölle kuin yksi selkeä tavoite:

– Tulla maailmanmestariksi vuodesta 2026 lähtien, Watanabe heitti.

– Tiedämme, että se tulee olemaan hyvin vaikeaa, mutta tarvitsemme hyviä tavoitteita, jotta voimme tehdä parhaamme yhdessä Aston Martinin kanssa.

Maailmanmestaruus ei kuitenkaan Watanaben mukaan ole välittömästi yhteistyön myötä tähtiin kirjoitettu, vaan vaatii onnistuakseen molemmilta osapuolilta rehellistä ja avointa keskustelua ja kehitystä.

– Aston Martinin näkökulmasta, mitä puuttuu Hondan puolelta ja myös mitä puuttuu Aston Martinin puolelta. Se on rehellistä keskustelua, jotta voimme yhdessä tulla huippuluokan tiimiksi, mies avasi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1