Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Yllätysnimet kärjessä Kiinan sprintin aika-ajoissa: “Olosuhteen olivat sellaiset, että..”

Lando Norris piti nopeinta vauhtia Kiinan GP:n sprintin aika-ajoissa
AOP

Kiinassa kisataan F1-sarjaa jälleen tänä viikonloppuna muutaman vuoden tauon jälkeen. Perjantaina Shanghain radalla ajettiin ensin, varhain aamulla Suomen aikaa, vapaat harjoitukset ja perään sprintin aika-ajot.

Perjantaina tuloslistojen kärjessä ei yllättäen komeillutkaan totuttuun tyyliin Red Bull ja Max Verstappen vaan harjoituksissa nopeinta vauhtia piti Aston Martinin Lance Stroll ja sprintin aika-ajoissa McLarenin Lando Norris.

Norris oli 1,261 sekuntia Mercedeksen Lewis Hamiltonia nopeampi ja pääsee näin huomiseen sprinttiin paalupaikalta. Fernando Alonso ylsi Aston Martinillaan kolmanneksi kun virheitä tehnyt Verstappen jäi neljänneksi.

– Hermostuin hieman. Olosuhteet olivat sellaiset, joissa pitää ottaa paljon riskiä ja puskea. Olin nopea, mutta sain jatkuvasti Ferrarin kiinni ja jouduin jatkuvasti perääntymään, Norris summasi märässä kelissä ajetuista sprintin aika-ajoista.

– Sain hyvän viimeisen kierroksen, ja se riitti paalupaikkaan. Harmi, ettei se ole kunnon karsinta, mutta se riittää, Norris harmitteli.

Valtteri Bottakselle ja Sauberille perjantai oli positiivinen päivä. Jo harjoituksissa vauhti oli hyvää ja sprinttiin molemmat Sauber-kuljettajat pääsevät kympin sakista.

Bottas ajoi komeasti yhdeksänneksi ja Zhou Guanyu kotiyleisön riemuksi kymmennenneksi.

Niin aamun harjoituksia kuin sprintin aika-ajojakin häiritsi erikoinen tapaus, sillä radan varrella ollut nurmikko syttyi tuleen ilmeisesti autoista lentäneiden kipinöiden takia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1