Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Entinen tiimitoveri povaa F1-mestarille menestyksekästä uraa Ferrarilla: “Ehkä käy kuten 12 vuotta sitten”

Lewis Hamilton, Mercedes.
AOP

Lewis Hamiltonin päätös siirtyä ensi kaudeksi Ferrarille shokeerasi luonnollisesti lajiväen parissa. Brittimestarin entinen tallitoveri Nico Rosberg myöntää muiden tapaan yllättyneensä, mutta uskoo Hamiltonilla olevan hyvät mahdollisuudet taistella menestyksestä italialaistallin pilttuussa.

Kuten aiemmin uutisoimme, Kiinan sprinttikilpailu sai hieman yllättävän lopun, kun Max Verstappen ei kyennytkään dominoimaan odotusten mukaisesti. McLarenin Lando Norris vei kilpailun nimiinsä ennen Mercedeksen Lewis Hamiltonia, joka on jäänyt tällä kaudella kauas parhaastaan.

Hamilton yllätti kaikki aiemmin ilmoittamalla tehneensä sopimuksen Ferrarin kanssa, jonne hänen on määrä siirtyä kuluvan kauden jälkeen. Seitsenkertaisen maailmanmestarin entinen tiimitoveri Nico Rosberg muistelee reaktiotaan shokeeraaviin uutisiin.

– Tietysti se tuli valtavana yllätyksenä, Rosberg myönsi F1 Oversteerin mukaan.

– Kukaan ei odottanut sitä, minä mukaan lukien. Toisaalta miksi ei, jos asiaa tarkastellaan suuressa mittakaavassa? Hän on uransa ehtoopuolella.

– Mercedes ja Ferrari ovat kaksi legendaarista tallia. Tiedän, että Lewis on myös ollut suuri Ferrarin katuautojen fani, joten miksi hän ei vaihtaisi ja saisi erilaista kokemusta?

– Ehkä käy kuten, kuten 12 vuotta sitten, jolloin hän siirtyi McLarenilta Mercedekselle. McLaren voitti kisoja, Mercedestä ei näkynyt missään, ja sillä hetkellä, kun hän siirtyi, McLaren meni taaksepäin ja Mercedes alkoi voittaa kisoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1