Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ferrari-kuljettajien välillä kipinöi: “Hän ylitti rajan”

Charles Leclercin mielestä Carlos Sainz ylitti rajan Kiinan sprinttikilpailussa
AOP

Charles Leclerc näkee, että Carlos Sainz ylitti rajan haastaessaan tallikaveriaan Kiinan sprinttikilpailussa.

Ferrarin kuljettajakaksikko Carlos Sainz ja Charles Leclerc väänsivät tiukasti keskenään Kiinan sprinttikisassa lauantaina, kolhien hieman taiston temmellyksessä jopa renkaitaan. Tunnelma tallissa vaikuttaakin olevan hieman kiristymään päin.

Ferrarilla tullaan näkemään ensi kaudella muutoksia, kun Sainz tekee tilaa talliin saapuvalle Lewis Hamiltonille. Leclerc jatkaa siis tallissa, vaikka Sainz onkin tällä kaudella päihittänyt toistaiseksi jatkuvasti tallikaverinsa.

Vaikka Ferrari-kuljettajien sprinttikisan väännöstä selvittiinkin vain pienillä naarmuilla, riitti Leclercillä sanottavaa tapahtuneesta. Monacolaistähti kritisoi tallikaveriaan tiimiradiossa suoraan sävyyn.

– Puhutaanpa. Me taistelemme enemmän – hän taistelee enemmän minua vastaan kuin muita vastaan, Leclerc totesi.

Kisan jälkeen sävy monacolaisen puheissa oli jo rauhallisempi, vaikka mies näkikin, että Sainz oli ylittänyt rajan kisassa.

– Mielestäni kyllä, mutta rehellisesti sanottuna olen itsekin ylittänyt rajan aiemmin. Ja kun näin käy, keskustelemme yleensä ja selvitämme asian, mies kommentoi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1