Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Lando Norris huolissaan F1:n nykytilasta: “Alkaa käydä tylsäksi”

Lando Norris
AOP

F1-tähti Lando Norris pelkää, että Max Verstappenin yksipuolinen hallinta Formula 1:ssä ajaa kannattajat pois lajin parista.

Max Verstappenista tuli ensimmäinen kuljettaja tällä vuosisadalla, joka aloitti kauden viidellä peräkkäisellä paalupaikalla. Murskaava tulos lauantain aika-ajoissa ei jättänyt jälleen mitään epäselvää.

Hollantilainen löi Red Bull -tiimitoverinsa Sergio Perezin 0,322 sekunnilla Shanghai International Circuitillä, ottaen näin kärkipaikan, sen jälkeen, kun hän oli aiemmin noussut neljännestä sijaan voittoon 19 kierroksen sprinttikilpailussa.

Siitä lähtien kun Verstappen voitti vuoden 2021 maailmanmestaruuden Abu Dhabissa, Red Bull -kuljettaja on voittanut 37 48:sta ajetusta kilpailusta. Tällä hetkellä hän on vahvasti matkalla kohti neljättä peräkkäistä mestaruuttaan.

– Nyt näemme enemmän yksipuolista dominointia kuin koskaan aiemmin, joka ei ole koskaan hyvä asia lajin seuraamisen kannalta. Ainoat jännittävät kilpailut ovat olleet niitä, joissa Max ei ole mukana, Lando Norris mietti.

– Jos näet saman kuljettajan voittavan joka kerta ilman vastusta, niin totta kai se alkaa käydä tylsäksi.

– Sinulla on yksi kaikkien aikojen parhaista kuljettajista Formula 1:ssä, yhdessä kaikkein parhaista autoista. Se on tappava yhdistelmä. Jos Max ei olisi siellä ja siellä (Red Bull) olisi kaksi Pereziä, tilanne ei olisi sama.

Lähde: RTE.ie

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1