Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Katso: Parjatun F1-kuljettajan käsittämätön törttöily maksoi Daniel Ricciardolle kisan Kiinassa: “Voi v***u sitä kaveria!”

Formula 1
AOP

Daniel Ricciardo ei säästellyt sanojaan puidessaan, tämän kisan maksanutta, kolaria Lance Strollin kanssa.

Daniel Ricciardon lupaava viikonloppu Kiinan GP:ssä päättyi lopulta keskeytykseen Aston Martinin Lance Strollin käsittämättömän sekoilun seurauksena.

Shanghain radalla ajettiin Sauberin Valtteri Bottaksen valitettavan keskeytyksen jälkeen turva-auton perässä useampi kierros. Kun suomalaisen auto oltiin saatu siirrettyä radalta syrjään, valmistauduttiin radalla turva-auton poistumiseen ja uusintalähtöön.

Ennen kuin radalla ehdittiin kuitenkaan uusintalähtöä nähdä, pamautti Stroll suoraan Ricciardon auton perään. Aussikuljettaja sinnitteli radalla törmäyksen jälkeen pari kierrosta ennen kuin oli pakotettu keskeyttämään kisan.

Kilpailun tuomaristo näki Strollin selvänä syyllisenä törmäykseen ja antoi kanadalaisella siitä 10 sekunnin rangaistuksen. Stroll itse oli kuitenkin mitä ilmeisimmin suunnannut syyttävän sormen Ricciardon suuntaan ja kuvaillut miestä “idiootiksi” tapahtuneen jälkeen tiimiradiossa.

Sekös saikin australialaisen tulistumaan, ja Ricciardo antoikin palaa Strollin suuntaan kisan jälkeen.

– Olin jo rauhoittunut ja sitten kuulin mitä Lance oli mieltä tapahtuneesta…, Ricciardo pohjusti.

– Ja ilmeisesti minä olen idiootti ja se oli täysin minun vikani. Ja se sai vereni kiehumaan. Teen parhaani, etten sanoisi sitä mitä ajattelen, mutta voi v***u sitä kaveria!, tulistunut Ricciardo tylytti.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1