Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Verstappenin palkka vesittämässä jättisiirron? – “Budjetti on hieman tiukka”

Carlos Sainz
AOP

F1:ssä on tuskin yhtäkään tiimiä, joka ei vaihtaisi kumpaakaan kuljettajistaan Max Verstappeniin. Hollantilainen osoittaa tällä hetkellä historiallista dominanssia lajissa, mutta tässä vaiheessa ei ole tietoa, kuka toimii hänen tallitoverinaan ensi kaudella.

Max Verstappen voitti 19 kilpailua vuonna 2023, joka on F1:n ennätys. Hänen mestaruuden voittomarginaalinsa toiseksi tulleeseen Sergio Pereziin (290 pistettä) oli myös kaikkien aikojen suurin.

Juuri tällä hetkellä näyttää siltä, että sama kaava on jatkumassa myös tänä vuonna. Australian osakilpailun keskeytystä lukuun ottamatta, maailmanmestari on ollut täysin suvereeni kuluvalla kilpakaudella.

Red Bullille Verstappenin menestys tulee väistämättä kalliiksi. Lähteiden mukaan Verstappen tienaa hämmästyttävät 848 000 puntaa viikossa sopimuksella, joka ulottuu vuoden 2028 loppuun asti.

Vertailun vuoksi F1:n menestynein nykykuljettaja Lewis Hamilton ansaitsee hieman alle 700 000 puntaa Mercedeksellä.

Korkeat palkkakustannukset vaikuttavat luonnollisesti myös siihen, kenet Red Bullilla on varaa palkata todennäköisenä lähtijänä pidetyn Perezin tilalle.

Yhtenä vaihtoehtona on pidetty Ferrarin Carlos Sainzia, mutta Ralf Schumacher ei pidä tätä todennäköisenä.

– Luulen, että Maxin suhteellisen korkea palkka tarkoittaa, että budjetti on hieman tiukka Red Bullin kannalta, Schumacher kertoi F1 Oversteerin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1