Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Minnesota Timberwolves avasi NBA:n pudotuspelit vakuuttavalla voitolla – Phoenix Sunsin supertähti suli tärkeässä paikassa

Minnesota Timberwolves NBA
AOP

NBA:n pudotuspelit saatiin toden teolla viime yönä Suomen aikaa käyntiin, kun ensimmäisen kierroksen ottelupareista neljä kohtasi toisensa.

Yksi näistä ottelupareista oli Minnesota Timberwolves sekä Phoenix Suns, jotka kohtasivat toisensa otteluparin ensimmäisessä ottelussa Minnesotassa.

Timberwolves otti otteluparissa ohjat käsiinsä voittamalla ensimmäisen ottelun selvin 120-95 lukemin. Isokokoinen kotijoukkue käytti, erityisesti korin alla, hyvin hyödykseen kokoetuaan, kun Sunsilla samaan aikaan oli vaikeuksia saada palloa korisukkaan riittävän tehokkaasti.

– Tämä on osu-tai-häviä liiga. Sinun on saatava heitot uppoamaan jos haluat voittaa, Sunsin supertähti Kevin Durant totesi pelin jälkeen.

Durant toki upotti palloa hyvällä prosentilla ja kannatteli joukkuettaan 31 pisteellään. Samaa ei kuitenkaan voinut sanoa muusta joukkueesta ja erityisesti supertähti Devin Bookerin laimea heittopeli maksoi joukkueella kalliisti. Booker on ehdottoman tärkeä palanen joukkueensa menestystä ja miehen onkin löydettävä vireensä takaisin nopeasti, mikäli Suns haluaa otteluparin voitosta taistella.

Kun samaan aikaan Timberwolvesin Anthony Edwards pussitti 33 pistettä (18 näistä ratkaisevalla kolmannella neljänneksellä) ja Karl-Anthony Towns 19, oli ottelun sävel lopulta hyvin selvä.

Vahvasta ensimmäisestä pelistä huolimatta Edwards tiedostaa, ettei se vielä riitä. Otteluparin voittoon vaaditaan neljä otteluvoittoa, joten mitään ei ole vielä ratkottu.

– Tulee olemaan vaikeaa voittaa nämä kaverit. Tämä on vasta yksi ottelu. He tulevat seuraavaan varmasti valmiina, Edwards tuumi.

Minnesota isännöi vielä otteluparin seuraavaa ottelua ennen kuin sarja matkaa Phoenixiin seuraavaksi kahdeksi otteluksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo