Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lakersilla erikoinen “kirous” kiusanaan pudotuspeleissä – NBA:n hallitseva mestari ei kaadu millään

Los Angeles Lakers ja LeBron James kohtaavat Denver Nuggetsin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella
AOP

NBA:n pudotuspelit saatiin toden teolla viime yönä Suomen aikaa käyntiin, kun ensimmäisen kierroksen ottelupareista neljä kohtasi toisensa.

Play-in turnauksen kautta tiensä pudotuspeleihin selvittäneellä Lakersillä on iso haaste vastassa heti ensimmäisellä kierroksella, sillä se kohtaa NBA:n hallitsevan mestarin Denver Nuggetsin. Kaiken lisäksi Lakersia vaikuttaisi painavan pieni kirous Nuggetsin-suhteen, jota ei se ei tunnu saavan rikki.

Lakers kärsi viime yönä Suomen aikaa jo yhdeksännen perättäisen tappionsa Nuggetsille, kun hallitseva mestari oli koriluvuin 114-103 parempi otteluparin ensimmäisessä kohtaamisessa.

Lakersin supertähdet LeBron James ja Anthony Davis pelasivat jälleen todella vahvat ottelut tehden pisteet 27 ja 33. Siitäkään huolimatta Lakers ei löytänyt keinoja Nuggetsin päihittämiseen.

Denverin supertähti Nikola Jokic paukutti 32 pistettä ja kahmi 12 levypalloa. Jokicin lisäksi myös Nuggetsin Jamal Murray (22 pistettä, 10 syöttöä) sekä Anthony Gordon (12 pistettä, 11 levypalloa) tekivät ottelussa tupla-tuplat.

Denverin “kirous” Lakersia kohtaan alkoi viime kauden pudotuspeleissä, missä Nuggets pyyhki Lakersilla lattiaa läntisen konferenssin finaaleissa ja marssi NBA:n finaaleihin puhtaalla 4-0 voitolla. Tällä kaudella Lakers ei löytänyt runkosarjassa kertaakaan eväitä Nuggetsin kaatamiseen ja sama näyttäisi jatkuvan myös nyt pudotuspeleissä.

Jamesin ja kumppaneiden onkin keksittävä otteluparin seuraavaan otteluun uudet temput, jotta tappioputki Nuggetsia vastaan saadaan vihdoin poikki.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo