Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Viime kaudelta tuttu finaalipari jälleen vastakkain – Boston Celtics avasi NBA:n pudotuspelit kunnon tyrmäyksellä!

Jayson Tatum ja Bam Adebayo Boston Celtics ja Miami Heat
AOP

NBA:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella nähdään viime kauden konferenssifinaaleista tutut taisteluparit, kun itäisen konferenssin finaaleissa kohdanneet Boston Celtics sekä Miami Heat ja läntisen konferenssin finaaleissa kohdanneet Los Angeles Lakers sekä Denver Nuggets kohtaavat pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Denver Nuggets ja Los Angeles Lakers saivat oman otteluparinsa avattua jo sunnuntain vastaisena yönä. NBA:n hallitseva mestari Nuggets oli otteluparin ensimmäisessä ottelussa viime vuoden finaalien tapaan vahvempi.

Itäisessä konferenssissa Miami Heat lähti ottelupariin Boston Celticsiä vastaan puolustavana voittajana, sillä se oli viime vuoden finaaleissa vahvempi. Itäisen konferenssin runkosarjan ylivoimainen voittaja Celtics on kuitenkin ottelupariin tällä kertaa selvä ennakkosuosikki.

Play-in turnauksen kautta tiensä pudotuspeleihin selvittänyt Heat joutui otteluun ilman supertähteään Jimmy Butleria, joka toipuu vielä viime viikolla saamastaan polvivammasta.

Celticsin supertähdet sen sijaan olivat pelikunnossa ja Heatin epäonneksi myös pelipäällä. Jayson Tatum viimeisteli uransa ensimmäisen pudotuspeli tripla-tuplan 23 pisteellä, 10 levypallolla ja 10 syötöllä.

Kuusi Celtics-pelaajaa viimeisteli kaksinumeroiset pisteet, kun kotijoukkue nappasi sarjan avausvoiton itselleen selvällä erolla 114-94.

– Sen kuuluukin olla vaikeaa. Pudotuspeleissä mikään peli ei ole helppo, eikä yksikään voitto taattu, Tatum totesi pudotuspeleistä ottelun jälkeen.

Ottelupari jatkuu torstain vastaisena yönä Suomen aikaa toisen pelin merkeissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo