Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Indiana Pacers haluaa rikkoa vuosikymmenen kestäneen trendin NBA:n pudotuspeleissä: “Se on se asenne, joka meillä on oltava”

Milwaukee Bucksin Damian Lillard Indiana Pacersia vastaan
AOP

Indiana Pacers tasoitti ottelusarjansa Milwaukee Bucksia vastaan viime yönä Suomen aikaa.

Ottelusarjan avausottelun voittanut Bucks joutui pelaamaan toisenkin ottelun ilman supertähteään Giannis Antetokounmpoa, joka oli pohjevamman vuoksi sivussa.

Otteluparin ensimmäisessä ottelussa Bucksin toinen supertähti, Damian Lillard, otti joukkueensa reppuselkään ja kantoi Bucksin voittoon 35 pisteellä. Toisessakin ottelussa Lillard oli jälleen vahva, mutta tällä kertaa se ei kuitenkaan riittänyt, kun Pacers samaan aikaan teki ratkaisevia viilauksia omaan peliinsä.

Lillard aloitti ottelun räväkästi pussittaen ensimmäiseen neljännekseen jo 15 pistettä. Kaikkiaan supertähti teki 34 pistettä.

Pacersin Pascal Siakam pisti kuitenkin paremmaksi. Toronto Raptorsin kanssa NBA-mestaruuden vuonna 2019 voittanut Siakam tietää, mitä pudotuspeleissä menestymiseen vaaditaan ja tarjoili toisessa ottelussa juuri sitä.

– Meidän on oltava nälkäinen joukkue. Meidän on oltava joukkue, joka tulee peliin ja haluaa näyttää jotain. Se on se asenne, joka meillä on oltava noita kavereita vastaan, koska he ovat tehneet sen ennenkin, 37 pistettä pussittanut Siakam totesi.

Pudotuspeleissä heikosti viime vuosina menestynyt Pacers haluaa edetä pudotuspelien toiselle kierrokselle ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. Pacers pääsee hakemaan yliotetta Bucksista, kun ottelusarjaa matkaa Indianapolisiin seuraavaksi kahdeksi otteluksi.

Bucksin on löydettävä keinot, joilla se saa vahvan alun kantamaan koko ottelun ajan.

– Molemmissa otteluissa menestyimme todella hyvin kahdella ensimmäisellä neljänneksellä. Ja sitten toisella puoliajalla päästimme kuin irti, niistä asioista, joissa olemma vahvoja, Lillard tuumi joukkueensa esityksistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo