Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Tasaista vääntöä! – Dallas Mavericks tasoitti puntit NBA:n pudotuspeleissä Los Angeles Clippersin kanssa

Dallas Mavericks tasoitti otteluvoitot Los Angeles Clippersiä vastaan NBA:n pudotuspeleissä
AOP

Dallas Mavericks tasoitti ottelusarjansa Los Angeles Clippersiä vastaan täpärällä voitolla.

Dallas Mavericks tasoitti Los Angeles Clippers-ottelusarjan tilanteeksi 1-1, kun joukkueet kohtasivat viime yönä Suomen aikaa pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluparin toisessa ottelussa.

Clippers ja Mavericks olivat runkosarjan jälkeen läntisessä konferenssissa peräkanaa sijoilla neljä ja viisi. Clippers vei joukkueiden ensimmäisen ottelun lopulta melko selvästi lukemin 109-97. Mavericks tasoitti kuitenkin puntit viime yön tiukassa väännössä.

Dallas aloitti ottelun vahvasti ja asetti pelille alkutahdit. Kotijoukkue Clippers pysyi kuitenkin lähietäisyydellä. Viimeisen neljänneksen alkuun lähdettiinkin Clippersin niukassa johdossa, mutta Dallasin supertähdet astuivat esiin oikealla hetkellä. Luka Doncic paukutti otteluun 32 pistettä ja Kyrie Irving 23.

– Sen jälkeen kun he murskasivat meidät ensimmäisessä ottelussa, halusimme vain vastata hyvin, erityisesti viimeisellä neljänneksellä loistanut Dallasin P.J. Washington Jr. summasi.

Vaikka Dallas pystyi viimeisellä neljänneksellä kahdeksan pisteen johdon kuromaan, ei Clippers suostunut luovuttamaan. Näin ottelun ratkaisu venyi lopulta viimeisille sekunneille, missä fiksusti aikalisänsä ja haastonsa käyttänyt Dallas oli parempi ja juhli voittoa lukemin 96-93.

Seuraavaksi ottelupari matkaa Dallasiin, missä Mavericks pääsee pelaamaan kotiyleisönsä edessä kaksi ottelua. Sarjan voittoon ja pudotuspelien seuraavalle kierrokselle etenemiseen vaaditaan neljä otteluvoittoa, eli joukkueet pelaavat vielä vähintään kolme ottelua, ennen kuin parin voittaja on selvillä.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo