Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Espanjan tennislegenda taipui! – “Tuntuu uskomattomalta…”

Jiri Lehecka ja Rafael Nadal.
AOP

Tenniksen maailmankiertueella pelataan tällä viikolla Madridin Masters-turnausta Espanjan pääkaupungissa. Tiistai oli kotiyleisön kannalta surullinen päivä, sillä turnauksen urallaan viidesti voittanut Espanjan tennislegenda Rafael Nadal pelasi pääkentällä viimeisen kerran. Nadal kohtasi neljännen kierroksen ottelussa nuoren tshekkipelaajan, mutta taipui.

22-kertaa urallaan Grand Slam -turnauksen valloittanut Rafael Nadal pelasi uransa viimeisen ottelun Madridin Masters-turnauksessa. Nadal kärsi turnauksen neljännellä kierroksella turnauksessa 30. sijoitetulle Tshekin Jiri Leheckalle suoraan kahdessa erässä 7-5, 6-4 -lukemin reilussa kahdessa tunnissa.

Ottelun avauserä meni todella tasaisissa merkeissä, mutta tshekkiläinen vei erän kymmenen viimeistä pistettä ja nappasi erän nimiinsä. Toisessa erässä Lehecka mursi heti alkuun, mutta menetti syöttönsä takaisin, mutta lopulta nappasi erän sekä ottelun kolmannen murron, joka riitti voittoon.

– Tuntuu uskomattomalta jakaa kenttä Nadalin tyylisen legendan kanssa. Tämä oli omanlainen unelma, joka kävi toteen. Olen aina toivonut, että kohtaisin Nadalin. Olen todella kiitollinen, että sain jakaa näin ison hetken Nadalin kanssa, jolle toivon kaikkea parasta jatkoon. Tänään oli vähän jännä voittaa ottelu tällaisen yleisön edessä, joka hurrasi hänelle, kertasi Lehecka voittoaan.

22-vuotiaalle Leheckalle paikka Masters-turnauksen puolivälierässä on uran toinen. Lehecka voitti vuoden alussa Adelaiden ATP-250 -turnauksen. Puolivälierässä odottaa vastassa turnauksen neljänneksi sijoitettu Venäjän Daniil Medvedev, joka kaatoi omassa neljännen kierroksen ottelussaan Alexander Bublikin kahdessa erässä, kuten Penkkiurheilu.com aiemmin uutisoi. Ottelu on luvassa torstaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis