Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-mestarilta vastaus koviin väitteisiin: “En koskaan kieltäytynyt…”

Ilia Topuria
AOP

Ilia Topuria torjuu väitteen, jonka mukaan hän olisi kieltäytynyt uusintaottelusta Alexander Volkanovskia vastaan UFC 305 -tapahtumassa Australiassa.

UFC palaa Perthiin 18. elokuuta, mutta höyhensarjan tuoreen mestarin Ilia Topurian (15-0 MMA, 7-0 UFC) nimeä ei löydy ottelukortilta. Näin ollen espanjalaisen ensimmäinen tittelinpuolustus on siirtymässä hamaan tulevaisuuteen, jos asiaan ei tule muutosta.

UFC:n pitkäaikainen kommentaattori Joe Rogan totesi hiljattain, että mestarille ehdotettiin uusintaottelua Alexander Volkanovskin (26-4 MMA, 13-3 UFC) kanssa.

– En tiedä, ketä vastaan hän haluaa otella seuraavaksi, Rogan kommentoi MMA Junkien mukaan.

– Mutta luulen, että hän tuntee olevansa mestari, joka voi päättää asioista. Tiedän, että hän torjui mahdollisuuden uusintaottelusta Volkanovskia vastaan Perthin 305:ssä.

Topuria ei niele Roganin väitteitä, mutta vihjaa sosiaalisen median tilillään halustaan otella Max Hollowayta vastaan ottelussa, jonka panoksena olisi jälkimmäisen hallussa oleva BMF-vyö.

– En koskaan kieltäytynyt ottelusta Alexin kanssa, sillä UFC ei ole koskaan tarjonnut minulle tätä ottelua, Topuria kirjoittaa.

– Kuten olen sanonut monta kertaa aiemmin, tyrmään Hollowayn ensimmäisenä. Pidetään tämä yksinkertaisena: Haluatko otella? Jos vastaus on kyllä, ei ole muuta keskusteltavaa. Tuo vyöni ja tyynysi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit