Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Dallasin supertähteä ei pysäytä mikään! – Ottelusarja Clippersiä vastaan katkolla Mavericksille

Dallas Mavericksin Luka Doncic ja Los Angeles Clippersin James Harden NBA:n pudotuspeleissä
AOP

Dallas Mavericksin supertähteä, Luka Doncicia ei pysäytä mikään: ei nyrjähdys oikeassa polvessa, ei sitkeä flunssa, ei Los Angeles Clippers.

Luka Doncic, NBA:n pudotuspelit ja Los Angeles Clippers vastassa – siinä on yhtälö, joka näyttää tällä hetkellä melko pysäyttämättömältä. Dallas Mavericksin supertähti on tehnyt kaikki uransa neljä pudotuspelien tripla-tuplaa juuri Clippersiä vastaan.

Myös tämän vuoden pudotuspelien  ensimmäisen kierroksen ottelusarjassa Dallas Mavericksin ja Los Angeles Clippersin välillä Doncic on esittänyt uskomattomia otteita. Yksi sellaisista nähtiin viime yönä Suomen aikaa.

Nyrjähtäneellä polvella ja pienessä flunssassa pelannut Doncic pussitti puolikuntoisenakin 35 pistettä Clippersin koriin, kun Dallas siirtyi 123-93 voitolla ottelusarjassa 3-2 johtoon. Tavallisessa runkosarjaottelussa flunssa ja nyrjähtänyt polvi olisivat varmasti pitäneet Doncicin sivussa, mutta pudotuspeleissä tilanne on toinen.

– Pudotuspeleissä kyse on adrenaliinista. Kun pääset alkuun, haluat tehdä kaikkesi auttaaksesi joukkuettasi voittamaan. Halusin vain jatkaa, slovenialaistähti paljasti.

Ottelusarja on siis Mavericksille katkolla lauantain vastaisena yönä, kun joukkueet kohtaavat kuudennen ottelun merkeissä Dallasissa. Mahdollinen ratkaiseva seitsemäs ottelu pelataan Los Angelesissa, mikäli Clippers tasoittaa ottelusarjan seuraavassa ottelussa.

– Tämä oli todella iso ottelu. Voitimme ja nyt meidän pitää voittaa vielä yksi kahdesta ottelusta, Doncic tuumi ottelun jälkeen.

– Meidän pitää palata kotiin Dallasiin ja pelata samalla tavalla kuin tänään.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo