Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Vihdoinkin! – Pacers päätti Bucksin kurimuksen ja eteni NBA:n pudotuspeleissä historiallisesti jatkoon

Indiana Pacers, NBA
AOP

Indiana Pacers eteni ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2014 NBA:n pudotuspeleissä ensimmäiseltä kierrokselta eteenpäin.

Indiana Pacers passitti Milwaukee Bucksin kesälomille ja leimasi oman lippunsa itäisen konferenssin semifinaaleihin, voittamalla ottelusarjan kuudennen ottelun viime yönä Suomen aikaa lukemin 120-98.

– Se tarkoittaa valtavasti. Olemme todella ylpeitä, että pystyimme etenemään jatkoon ja pidentämään kauttamme, 20 pistettä heittänyt T.J. McConnell iloitsi pelin jälkeen.

– Milwaukee on loistava joukkue ja jos olen täysin rehellinen, niin vaihtopenkkimme on ottanut vähän takapakkia, mutta tänään menimme kaikki kentälle sillä mentaliteetillä, että viemme tämän täysin uudelle tasolle, mies jatkoi.

Pacers ei pystynyt hyödyntämään vielä ensimmäistä katkaisumahdollisuuttaan keskiviikon vastaisen yön vierasottelussaan, mutta piti kuudennessa ottelussa huolen, ettei sarja venyisi enää ratkaisevaan seiskaotteluun.

Pari ottelua akillesjänteen vamman vuoksi sivussa ollut Bucks-tähti Damian Lillard palasi joukkueensa vahvuuteen, mutta ei pystynyt upeasta suorituksestaan huolimatta auttamaan Milwaukeeta voittoon. Supertähti pussitti ottelussa 28 pistettä.

– En olisi voinut nukkua hyvin tai lähteä kesän viettoon tietäen, että en edes yrittänyt, Lillard totesi pelin jälkeen.

Itäisen konferenssin semifinaaleissa Pacers kohtaa New York Knicksin, joka päätti oman ensimmäisen kierroksen ottelusarjansa niin ikää viime yönä, kaatamalla Philadelphia 76ersin otteluvoitoin 4-2.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo