Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

McLaren-tähdeltä itsevarma näkemys F1-mestaruustaistoon: “100-prosenttisesti!”

Lando Norris pääsi juhlimaan uransa ensimmäistä F1-osakilpailun voittoa.
AOP

Lando Norris uskoo, että McLaren voi voittaa F1-maailmanmestaruuden, mutta brittikuljettaja epäilee, että tänä vuonna haaste tulee kuitenkin liian äkkiä.

McLarenin brittitähden Lando Norrisin osakilpailuvoitto viime viikonloppuna Miamin GP:stä sai monet formulafanit innostumaan; F1 mestaruuskamppailuun on saatu viimein todellinen haastaja Red Bullille.

Norrisin voitto oli McLarenin ensimmäinen sitten vuoden 2021. Miami-voitto ei suinkaan tullut täysin puskista, vaan sitä ollaan kyllä osattu odottaa, sillä McLarenin auto on kehittynyt ja sen vauhti on ollut todella lupaavaa.

McLarenin tallipäällikkö Andrea Stella ehti kuitenkin jo tallin suuntaan suunnattuja isoja odotuksia hieman toppuuttelemaan ja samoilla linjoilla on myös Norris.

Miami-voitto tietysti nuoren kuljettajan itsevarmuutta boostasi, mutta mies pitää kuitenkin jalat vielä maassa. Tänä vuonna maailmanmestaruudesta taistelu tulee miehen mukaan turhan äkkiä, mutta ensi kaudella Norris uskoo McLarenin olevan taistelussa täysillä mukana.

– Ensi vuonna? 100-prosenttisesti [McLaren voi haastaa mestaruudesta]! Sanon sen vielä jalat maassa, mies sanoi.

– Meillä on kaksi loistavaa kuljettajaa… meillä on mahtava tiimi takanamme, ja olemme lähempänä kuin koskaan.

– Haluan uskoa, ja minulla pitäisi olla itseluottamusta sanoa, että ensi vuonna voimme tavoitella vielä enempää ja voimme ottaa seuraavan askeleen. Mutta meillä on paljon työtä tehtävänä ja työskentelemme lujasti saavuttaaksemme sen, Norris muistutti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1