Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ferrari-tähden seuraavasta osoitteesta kova vihjaus – Espanjalaistähti on tämän F1-tallin tähtäimessä

Carlos Sainz F1-kuski Ferrari
AOP

F1-kauden ollessa täydessä tohinassa, spekuloidaan samaan aikaan kulisseissa kuljettajapaikkoja ensi kaudelle.

Noin puolet ensi kauden paikoista on jo lyöty lukkoon, mikä tarkoittaa, että liikkuvia palasia on vielä monia. Yksi kuljettaja, jonka tulevaisuus parhaillaan paljon puhuttaa on Ferrarin Carlos Sainz.

Espanjalaistähdeltä lähtee varmuudella paikka Ferrarilla alta, kun seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton hyppää Mercedekseltä talliin.

Vahvasti kautensa aloittanutta Sainzia ollaan huhuissa viety jos jonnekin, mutta vahvimmin espanjalaisen seuraavalta osoitteelta vaikuttaa parhaillaan Sauber.

Sauber muuttuu Audin tehdastalliksi vuonna 2026 ja Sainzista ollaan tehty kovaa vauhtia talliin ykköskuljettajaa. Nyt huhuille ollaan saatu hieman kättä pidempää jatkoksi, kun Sauber-konsernin toimitusjohtaja ja sen F1-tiimin edustaja Alessandro Alunni Bravi myönsi Sainzin olevan tallin ykkösehdokas ensi kaudelle.

– Kaikki tietävät, että markkinoilla on vapaana yksi huippukuljettaja, Carlos Sainz. Uskon, että kaikki haluaisivat saada Carlosin joukkoonsa, Bravi myönsi.

– Hän on yksi parhaista kuljettajista. Hän on osoittanut itsensä erittäin kypsäksi, hyväksi kuljettajaksi kehittämään autoa ja edistämään tallin kehitystä, samalla ollen todella tasaisen vahva niin aika-ajoissa kuin kisoissakin, Bravi ylisti espanjalaiskuljettajaa.

Bravi myönsi, että keskusteluyhteys Sainzin kanssa onkin auki, joskin tallissa pidetään tietysti myös muut vaihtoehdot avoinna. Myös Red Bullin pitkäaikainen neuvonantaja Helmut Marko vihjasi, että Sauberilta oltaisiin Sainzille jo sopimustakin tarjottu.

– Puhumme [Sainzin] ja muiden kuljettajien kanssa. Myös nykyisten kuljettajiemme kanssa, Bravi paljasti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1