Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Onko Red Bullin aikakausi tullut päätökseen? – Haastajatallin pomo paljasti näkemyksensä: “Tallissa on ongelmia”

McLarenin tallipäällikkö Zak Brown
AOP

F1-sarjassa kohistaan vallanvaihdoksesta, kun spekulointi Red Bullin valtakauden päättymisestä jatkuu.

Spekulointia Red Bullin dominoinnin päättymisestä on vauhdittanut erityisesti ilmoitus tallin legendaarisen suunnittelijan Adrian Neweyn lähdöstä sekä tallipäällikkö Christian Horneriin kohdistuneet häirintä epäilyt.

Oman sysäyksensä spekulaatioihin antoi McLarenin Lando Norrisin komea osakilpailuvoitto Miamin GP:stä. McLarenin lisäksi tietysti myös Ferrarin ja Mercedeksen uskotaan haastavat jatkossa yhä enemmän, lajia viime vuoden dominoinutta, Red Bullia.

McLarenin tallipäällikkö Zak Brown kuitenkin uskoo, että Red Bull on ainakin tämän kauden vielä se talli, jota muut jahtaavat.

– Mielestäni olisi hieman ennenaikaista ajatella, että heidän aikansa on ohi, Brown myönsi.

– Mutta on selvää, että kaiken sen myötä mitä tänä vuonna on tapahtunut ja nyt Adrian Neweyn lähdön myötä, tallissa on muitakin ongelmia kuin vain kilpa-auto, amerikkalaispomo spekuloi.

Norrisin voitto Miamissa sekä MCL38-autojen todella lupaava vauhti kertovat kuitenkin todella hyvää kuvaa McLarenin tulevaisuudesta. Tallissa ei olla vähätelty jo tehtyjä isoja edistysaskeleita, mutta tiedetään myös, että töitä riittää vielä.

– Meidän täytyy vain jatkaa työn tekoa.

– Formula 1 on laji, joka ei koskaan pysähdy paikoilleen, ja jos pysähdyt paikoillesi, menet taaksepäin, sillä kaikki muut menevät eteenpäin, Brown tuumi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1