Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bull -pomolta tyhjentävä näkemys Verstappenin tulevaisuudesta tallissa: “Se on pelkkää spekulaatiota”

Max Verstappen
AOP

Viimeiset kuukaudet ovat olleet Red Bullilla melkoista myllerrystä; radalla menestys on ollut loistavaa, mutta kulisseissa tallin rivien huhutaan rakoilevan.

Spekulaatioita Red Bullin nykytilanteesta ovat vauhdittaneet erityisesti ilmoitus tallin legendaarisen suunnittelijan Adrian Neweyn lähdöstä sekä tallipäällikkö Christian Horneriin kohdistuneet häirintä epäilyt.

Pari viikkoa sitten ilmoitettu Neweyn lähtö käynnisti spekulaatiot myös tallin ykköskuljettajan Max Verstappenin tulevaisuudesta. Lentävä hollantilainen juhli viime kauden päätteeksi kolmatta perättäistä kuljettajien maailmanmestaruutta ja on tällä kaudella hyvällä kurssilla kohti jo neljättä mestaruuttaan.

Monet formulafanit ovat kuitenkin epäilleet, että Neweyn lähtö ja tallin sisäiset ongelmat voisivat tarkoittaa myös Verstappenin lähtöä F1-sarjasta.

Yksi vaihtoehto on tietysti myös Verstappenin siirtyminen johonkin toiseen talliin. Esimerkiksi Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on myöntänyt, että hollantilaisen tuominen tiimiin kiinnostaisi tätä.

Red Bullin toimitusjohtaja Oliver Mintzlaffin mukaa Verstappenin tulevaisuudesta Red Bullilla on turha spekuloida – se on miehen mukaan “1000-prosenttisen” varma.

– Kaikki tietävät, kuka rakentaa tällä hetkellä nopeinta autoa, eikä vain tällä kaudella, Mintzlaff totesi.

– Max haluaa voittaa ja me haluamme kuljettajan, joka on myös innoissaan voittamisesta kanssamme ja se on Max. Se on pelkkää spekulaatiota.

– Hän on parhaan merkin kanssa, hän viihtyy täällä ja hänestä on tullut maailmanmestari. Hän on ympäristössä, jota hän arvostaa kovasti. Tietysti tiimissämme oli hieman kaaosta, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että Max ajaa meille, Mintzlaff heitti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1