Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ferrarin entinen työntekijä paljastaa mielipiteensä tähtikuljettajasta: “Vihasimme tuota miestä!”

Sebastian Vettel
AOP

Entinen F1-strategisti Ruth Buscombe paljastaa, että Ferrarilla vihattiin Sebastian Vetteliä ennen tämän liittymistä monen mutkan jälkeen italialaistallin vahvuuteen.

Red Bullin Max Verstappen on hallinnut viime vuosina Formula 1:tä mielin määrin, mutta talli on nauttinut menestyksestä aikaisemminkin. Sebastian Vettel oli niin ikään lähes pysäyttämätön ja vei neljä peräkkäistä maailmanmestaruutta nimiinsä vuosien 2010 ja 2013 välillä.

Ferrarin pilttuussa takavuosina vaikuttanut Ruth Buscombe myöntää, että osa Ferrarin henkilökunnasta ei ollut Vettelin suurimpia faneja ennen kuin hän liittyi tiimiin Red Bullilta.

Vettel muutti kuitenkin nopeasti italialaistallin henkilökunnan suhtautumisen häneen. Vaikka Vettel ei pystynyt toistamaan Red Bullissa saavuttamaansa menestystä, hän oli silti erittäin suosittu hahmo fanien keskuudessa.

– En voi sanoa tarpeeksi hyvää ’’Sebistä’’ ihmisenä ja kuljettajana, Buscombe kommentoi F1 Oversteerin mukaan.

– En voisi kuvitella, että 10 vuotta myöhemmin, kun hän ilmoitti jäävänsä eläkkeelle, voisin sanoa hänestä hyvää, koska vuonna 2012 olin Ferrarilla ja vihasimme tuota miestä!

– Hän oli vain liian hyvä ja todellinen kilpailija. En tiennyt siinä vaiheessa, että hänestä tulisi yksi tärkeimmistä ihmisistä elämässäni ja ystäväni.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1