Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-tähti laittoi nimen paperiin! – Monivuotinen jatkosopimus

Williamsin Alex Albon
AOP

Williamsin F1-talli sai mukavan boostin Imolan GP:n alla, kun talli ilmoitti Alex Albonin allekirjoittaneen monivuotisen jatkosopimuksen.

Kolmatta vuottaan Williamsilla ajava Alex Albon on allekirjoittanut jatkosopimuksen, joka kestää huhujen mukaan ainakin vuoeen 2026 saakka. Sopimuksen tarkkaa kestoa talli ei ole kertonut, mutta kyseessä on “monivuotinen sopimus”. Miehen aiempi sopimus olisi päättynyt ensi vuoteen.

– Tämä on pitkäaikainen projekti, johon todella uskon ja jossa haluan olla avainasemassa, minkä vuoksi olen allekirjoittanut monivuotisen sopimuksen, Albon kommentoi jatkosopimustaan.

– Matka vie aikaa, mutta olen varma, että olemme rakentamassa oikeaa tiimiä, jolla voimme edetä ja saavuttaa suuria asioita tulevina vuosina.

Viime kaudella Williams sijoittui uuden tallipäällikkönsä James Vowelsin ensimmäisellä kaudella seitsemänneksi. Tällä kaudella talli on parhaillaan yhdeksäntenä, kun osakilpailuja on ajettu kuusi.

Williams lähti kauteen toiveikkaana, sillä Vowlesin johdolla on talven aikana modernisoitu tallin toimintatapoja. Alkukausi on kuitenkin ollut vaikea, sillä auton rakennuksessa oli viivästyksiä.

– Alkuvuosi on ollut vaikea, mutta sen jälkeen, kun tulin Williamsille, olemme edistyneet yhdessä merkittävästi ja olen nähnyt, miten kulissien takana tehdään valtavia muutoksia, joiden avulla pääsemme takaisin ruudukon kärkeen, Albon kuitenkin totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1