Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Väistyvä Red Bull-ikoni kommentoi tulevaisuuttaan: “Jokainen päivä on ollut bonus”

Adrian Newey, Red Bull.
AOP

Red Bullin väistyvä tekninen johtaja Adrian Newey vihjailee paluulla takaisin Formula 1:een tauon jälkeen. Ferrari ja Aston Martin ovat tiettävästi tehneet hänelle tarjouksia.

Toukokuun alussa vahvistettiin, että Adrian Newey on jäämässä taka-alalle Red Bullilla ja tulee työskentelemään muiden hankkeiden parissa ennen kuin hän jättää tiimin kokonaan vuoden 2025 alussa.

Newey on F1-historian menestynein suunnittelija, joka on ollut mukana suunnittelemassa 14 mestaruutta voittanutta autoa Williamsille, McLarenille ja Red Bullille.

Ei ollut siis mikään yllätys, että heti alettiin spekuloida, voisiko hän tuoda osaamisensa toiseen tiimiin. Newey avautuu nyt tulevaisuudestaan lajin parissa ja paljastaa aikovansa pitää hieman taukoa nykyisen pestinsä päätteeksi.

– Olen halunnut työskennellä moottoriurheilun parissa suunnittelijana kahdeksan- ta kymmenvuotiaasta lähtien. Minulla on ollut onni toteuttaa tämä unelma, saada ensimmäinen työpaikka ja olla moottoriurheilun parissa siitä lähtien. Jokainen päivä on ollut vain bonus. Rakastan työtäni.

– Minä aion pitää vähän lomaa. Kuten Forrest Gump sanoi pitkän lenkkinsä päätteeksi: ’Olen tällä hetkellä hieman väsynyt, mutta jossain vaiheessa yritän varmaan uudestaan’.

Lähde: Total Motorsport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1