Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Seuraavat F1-potkut vain ajan kysymys? – Bottas matkalla kohti uusia haasteita?

Kevin Magnussen F1-kuljettaja Haas
AOP

Kevin Magnussenin tulevaisuus Haasilla näyttää olevan vaakalaudalla. Tanskalaisen suoritus Miamin GP:ssä oli kaikkea muuta kuin vakuuttava, jonka myötä häneen kohdistuvat lähtöhuhut saivat jälleen uusia kierroksia.

Haasin tallipäällikkö Ayao Komatsu ei katsonut hyvällä Kevin Magnussenin edesottamuksia Miamin osakilpailussa. 31-vuotias tanskalainen keräsi kisan aikana lukuisia rangaistuksia jääden lopulta 19. sijalle. Miehen tulevaisuus tallissa onkin tuoreiden raporttien perusteella melko hataralla pohjalla.

Nico Hulkenberg on jo vahvistanut, että hän jättää Haasin kuluvan kauden jälkeen. Saksalainen siirtyy Sauberille ennen kuin Audi ottaa tiimin haltuunsa ennen vuonna 2026 voimaan astuvia uusia Formula 1 -sääntöjä.

Magnussen saattaa olla niin ikään lähdössä samalla ovenavauksella. Sauberin suomalaispilotti Valtteri Bottas ja Alpinen Esteban Ocon ovat kaksi kuljettajaa, joita harkitaan lähteiden mukaan hänen tilalleen.

F1-toimittaja Robert Chincero ei usko näkevänsä tanskalaispilottia enää ensi kaudella Haasin pilttuussa.

– Uskon, että heillä on Bearman (Oliver) ja hänen rinnallaan on kuljettaja joko Alpinelta tai Sauberilta. En usko, että he pitävät Magnussenia. Joten, sanoisin, että heidän ensi kauden kuljettajansa ovat Bearman ja Ocon tai Bearman ja Bottas, Chincero kommentoi F1 Oversteerin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1