Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bullilla odottamattomia ongelmia perjantain harjoituksissa: “Olimme selvästi jäljessä”

Max Verstappen, Red Bull.
AOP

Imolan osakilpailussa on tuttuun tapaan jälleen vain yksi ennakkosuosikki. Kisaan valmistavat perjantain harjoitukset eivät kuitenkaan sujuneet missään nimessä Red Bull-tähti Max Verstappenin toivomalla tavalla.

Max Verstappenin turhautuminen oli selkeästi nähtävillä molempien harjoitussessioiden aikana, kun hänen autonsa osoittautui vaikeaksi hallita italialaisradalla.

Kolminkertainen maailmanmestari päätti ensimmäisen harjoituksen viidentenä ja putosi toisessa seitsemänneksi, yli puoli sekuntia Ferrarin Charles Leclercistä. Verstappenin tallikaveri Sergio Perez oli seuraavana kahdeksantena, vielä yhden kymmenyksen hollantilaista perässä.

Verstappen purki usein turhautumistaan tiimiradioon RB20-auton tasapaino-ongelmista ja arvaamattomuudesta. Session jälkeen hän pelkäsi, että Red Bull oli liian hidas uusista päivityksistä huolimatta, joihin sisältyvät täysin uusi etusiipi, uudistettu lattia ja takakoriin tehdyt muutokset.

– Vaikea päivä. Tasapainon kanssa riitti ongelmia, enkä oikein tunne oloni mukavaksi autossa, se liikehtii paljon, Verstappen manasi Motorsport.comin mukaan.

– On todella helppo menettää auton hallinta, joten meillä on muutamia asioita, joita meidän täytyy tarkastella, koska tänään oli ehdottomasti huono päivä.

– Myös pitkät ajot olivat todella huonoja, joten meillä riittää ehdottomasti parannettavaa, jos haluamme olla kilpailukykyisiä huomenna. Tänään olimme vain selvästi jäljessä vauhdista, joka meidän täytyy korjata.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1