Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Huh mikä ratkaisu! – Supertähden päätös maksoi kalliisti NBA:n pudotuspeleissä: “Karmaiseva ratkaisu”

New York Knicksin Jalen Brunson
AOP

Indiana Pacers kavensi ottelusarjansa New York Knicksiä vastaan tilanteeseen 1-2.

New York Knicks ei haparoinut NBA:n itäisen konferenssin semifiaalisarjansa kahdessa ensimmäisessä ottelussa, vaan hoiteli kotiotteluistaan Indiana Pacersia vastaan voitot ja siirtyi ottelusarjassa jo 2-0 johtoon. Pacers oli selvästi kuitenkin päättänyt, että kotiparketilleen päästessään, kelkka kääntyisi.

Helpolla se ei tullut, mutta Pacers onnistui kampeamaan 111-106 voiton Knicksistä viime yönä Suomen aikaa pelatussa ottelussa ja kavensi ottelusarjan tilanteeksi 1-2.

Donte DiVincenzo piti Knicksin mukana pelissä kolmannella neljänneksellä muutamalla todella vahvalla suorituksella. Mies viimeisteli kaikkiaan ottelussa 35 pistettä, mukaan lukien seitsemän kolmen pisteen heittoa.

Viimeisellä neljänneksellä mentiin aivan rinta rinnan. 17 sekuntia ennen päätössummeria, Pacersin Andrew Nembhard upotti kuitenkin hurjan kolmen pisteen heiton kaukaa kolmosen viivan takaa. Tähän Knicks ei enää pystynyt vastaamaan.

– Se oli todella, todella iso heitto. Drew astui esiin hetkellä, jolloin todella tarvitsimme häntä, Nembhardin joukkuetoveri Tyrese Haliburton hehkutti.

Haliburton pelasi itsekin komean ottelun heittäen jo toisen kerran perättäin uransa parhaat pudotuspelipisteet, 35.

Knicksin supertähti Jalen Brunson puolestaan harmitteli mokaansa ottelun lopussa, joka maksoi lopulta Knicksille voiton. Brunson sai ottelun viimeisillä sekunneilla mahdollisuuden tasoittaa pelin, mutta miehen ratkaisu jäi hieman kyseenalaiseksi.

Supertähti yritti hakea hyökkäystilanteessa rikettä, jota ei kuitenkaan saanut.

– Karmaiseva ratkaisu, josta opin varmasti. Tiesin kyllä, mitä tilanteessa tapahtui, mutta se oli surkea päätös minulta, mies harmitteli.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo