Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n pudotuspeleissä kunnon jännitysnäytelmä! Supertähti antoi ihan kaikkensa: “Kaikkialle sattuu”

Luka Doncic ja Shai Gilgeous-Alexander NBA:n pudotuspeleissä
AOP

Dallas Mavericks siirtyi NBA:n pudotuspelien toisen kierroksen ottelusarjassaan Oklahoma City Thunderia vastaan 2-1 johtoon.

NBA:n konferessien semifinaaleissa ollaan jokaisessa ottelusarjassa pelattu nyt kolme ottelua. Dallas Mavericks ja Oklahoma City Thunder iskivät yhteen oman semifinaalisarjansa kolmannessa ottelussa Dallasin kotiparketilla viime yönä Suomen aikaa.

Mavericks siirtyi ottelusarjassa voitoin 2-1 johtoon, kun Thunder taipui tiukassa kolmannessa ottelussa koriluvuin 105-101.

Ottelusarjan aiemmat kohtaamiset ovat olleet fyysisesti Dallasin supertähdelle Luka Doncicille rankkoja ja slovenialainen on klenkannut niin polveaan kuin nilkkaansakin. Sarjan kolmas osaottelu ei ollut miehelle yhtään sen armollisempi ja tämä jättikin jälleen kaikkensa kentälle.

– Kaikkialle sattuu, Doncic myönsi pelin jälkeen.

– Minä vain taistelen tuolla kentällä, mies myönsi.

Doncic, kuten Kyrie Irvinkin, viimeisteli ottelussa 22 pistettä. Dallasin paras pistemies oli P.J. Washington 27 pisteellä.

Vierailija Thunder sai kolmannessa erässä hyvän momentumin päälle ja karkasi kahdeksan pisteen karkumatkalle. Dallas ei antanut kuitenkaan tuumaakaan periksi vaan nousi takaisin rinnalle nopeasti.

Thunderin paras pistemies oli 31 pisteellä, 10 levypallolla ja neljällä blokilla supertähti Shai Gilgeous-Alexander.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo