Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n mestarisuosikki palasi raiteilleen – Supertähdeltä jäätävä kuitti: “Emme tulleet tänne kivan sään takia”

Boston Celticsin Jaylen Brown pudotuspeleissä Cleveland Cavaliersia vastaan
AOP

Boston Celtics palasi yhden tappion jälkeen taas omaan tutunpaan muotoonsa ja siirtyi NBA:n toisen kierroksen ottelusarjassaan 2-1 johtoon.

Jayson Tatum heitti 33 pistettä ja Jaylen Brown lisäsi 28 pistettä kun Boston Celtics kaatoi lauantai-iltana Cleveland Cavaliersin lukemin 106-93, siirtyen samalla semifinaalisarjassaan 2-1 johtoon.

Sen jälkeen kun Celtics oli yllättäen taipunut Clevelandille kotiparketillaan ottelusarjan toisessa osaottelussa, ei joukkue aikonut antaa saman toistua enää uudestaan.

– Emme tulleet Clevelandiin kivan sään takia, Brown heitti.

– Ei siinä ole mitään monimutkaista: puolustamme hyvin ja loppu hoitaa itse itsensä. Olisimme voineet pelata paremminkin, mutta pidimme heidät alle 100 pisteen, Brown jatkoi.

Clevelandin supertähti Donovan Mitchell piti joukkuettaan mukana ottelussa 33 pisteellä, mutta joutui jättämään leikin kesken viimeisen neljänneksen lopussa loukattuaan polveaan. Mitchellin jättäessä kentän, Celticsin johto oli 13 pistettä, eikä Cavaliersin riveistä löytynyt enää sen kiinni kuromiseen keinoa.

– Tämä ilta oli hyvä testi meille. Tilaisuus tulla peliin ja vastata pelaamalla paremmin ja kovemmin, Celtics-tähti Tatum totesi.

– Jokaisen pelin takana on tarkoitus ja teimme hyvää työtä kommunikoimalla joukkueen kesken, mies jatkoi.

Otteluarjan neljäs osaottelu pelataan tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa Clevelandin kotiparketilla. Cavaliersilla on tuolloin mahdollisuus tasoittaa puntit ottelusarjassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo