Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Murskaava esitys NBA:n pudotuspeleissä!: “Ei mitään tekosyitä”

Koripallo
AOP

Indiana Pacers tasoitti NBA:n itäisen konferenssin semifinaalisarjansa New York Knicksiä vastaan viime yönä Suomen aikaa murskaavalla esityksellä.

Pacers oli kotonaan ottelusarjan neljännessä ottelussa murskaluvuin 121-89 parempi ja tasoitti ottelusarjan tilanteeksi nyt 2-2.

Jos ottelusarjan kolme ensimmäistä ottelua olivat tasaista vääntöä, oli sarjan neljännen osaottelun draamankaari hyvin erilainen. Knicks joutui otteluun hieman siipirikkoisena, eikä millään pystynyt vastaamaan kotijoukkue Pacersin tahtiin.

Siinä missä vähän jokainen pallo näytti pomppivan Pacersin eduksi, ei Knicksillä tahtonut oikein mikään sujua suunnitelmien mukaan. Joukkue oli pahimmillaan jopa 43 pistettä perässä ja näytti parketilla poikkeuksellisen vaisulta.

– Voimme puhua tuoreemmista jaloista ja voitte antaa meille niin paljon sääliä kuin haluamme. Joo, meillä oli poissaoloja, mutta sillä ei ole väliä juuri nyt. Ei ole mitään tekosyitä. Me hävisimme. Se siitä, Knicksin supertähti Jalen Brunson tulitti.

Pacersin paras pistemies oli 20 pisteellä Tyrese Haliburton. T.J. McConnell viimeisteli 15. Kaikkiaan Indiana pystyi jakamaan pistevastuuta laajalle ja pitämään samaan aikaan Knicksin hyökkäyspäässä aisoissa.

– Teimme vain työmme. Kun olet kotona, sinun täytyy suojella kotikenttäetua, joten teimme työmme, Haliburton totesi.

– Ymmärrämme viidennen pelin suuruuden ja olemme valmistautuneet siihen, mies jatkoi.

Iso viides ottelu pelataan taas Knicksin kotiluolassa Madison Square Gardenilla keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo