Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n konferenssifinaalien ensimmäinen finalisti selvillä! – Mestarisuosikki haluaa korjata viime vuoden pettymyksen

Boston Celticsin Jayson Tatum ja Al Horford
AOP

Boston Celtics on varmistanut paikkansa ensimmäisenä joukkueena NBA:n tämän vuoden konferenssifinaaleihin. Se kaatoi Cleveland Cavaliersin puodotuspelien toisella kierroksella otteluvoitoin 4-1.

Ottelusarjan voitto varmistui viime yönä Suomen aikaa kun Celtics kaatoi Cavaliersin kotiparketillaan otteluparin viidennessä osaottelussa koriluvuin 113-98.

Cavaliers ei missään nimessä taipunut ilman taistelua. Erityisesti ottelun ensimmäinen puolikas mentiin ihan rinta rinnan. Toisella puolikkaalla Celtics nousi hieman niskan päälle, mutta Cavaliers ei antanut periksi. Se nousi vielä taistoon mukaan, mutta viimeisellä neljänneksellä Celtics oli selvästi päättänyt, ettei ottelusarja enää venyisi pidemmäksi.

– Meillä oli loistava mahdollisuus päättää tämä sarja kotona ja tiesin, että se tulisi vaatimaan enemmän kuin ihan normaalia peliä, Celticsin 37-vuotias tähti Al Horford myönsi.

Celtics on viime vuosina ollut tuttu näky itäisen konferenssin konferenssifinaaleissa. Viime kaudella se joutui taipumaan konferenssifinaaleissa Miami Heatille ja tänä vuonna joukkue haluaakin ehdottomasti tuon virheen korjata ja edetä vuoden tauon jälkeen jälleen NBA:n finaaleihin.

– Se vain osoittaa joukkueen ja organisaation luonteen. Olemme kaikki tässä yhdessä… Teemme jotain oikein, Celticsin supertähti Jayson Tatum totesi.

Konferenssifinaaleissa Celtics saa vastaansa joko Indiana Pacersin tai New York Knicksin. Finaalivastus saattaa ratketa jo lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun sarja on sitä 3-2 johtavalle Knicksille katkolla.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo