Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Dallas Mavericks otti kiinnityksen NBA:n konferenssifinaaleihin! – Supertähti jälleen oma itsensä

Luka Doncic ja Shai Gilgeous-Alexander NBA:n pudotuspeleissä
AOP

Dallas Mavericks otti ison askeleen kohti läntisen konferenssin finaaleja, kun se kaatoi semifinaalisarjansa viidennessä ottelussa Oklahoma City Thunderin koriluvuin 104-92. Dallas on nyt siis enää yhden voiton päässä konferenssifinaalipaikasta.

Dallasin voittoa johdatti supertähti Luka Doncic, joka viimeisteli ottelussa tripla-tuplan (31 pistettä, 10 levypalloa, 11 syöttöä). Hieman aiemmin sarjassa kipuillut slovenialaistähti oli selvästi keskittynyt ottelussa ainoastaan voittamiseen, eikä esimerkiksi haastanut tuomariston päätöksiä läheskään yhtä paljon kun aiemmissa otteluissa.

– Yritän vain pelata koripalloa, keskityn vain koripalloon, Doncic totesi.

– Joskus unohdan, että tämä on asia jota rakastan, asia jota teen. Keskitin henkisen keskittymiseni siihen, että vain pelaan koripalloa hymy kasvoillani.

Sen Doncic todellakin teki ja miehen vapautunut pelaaminen sai muunkin joukkueen syttymään toden teolla. Karvaan kotitappion jälkeen voitto ja kiinnitys konferenssifinaalipaikkaan maistui Dallasille erityisen hyvin.

– Tiedämme, että viime pelissä heitä vastaan kotonamme, päästimme pelin käsistämme. Ne olivat meidän virheitämme ja he osuivat heittonsa, Doncic muisteli neljättä osaottelua, missä Dallas hukkasi 14 pisteen johtoasemansa.

Ottelusarja on Mavericksille siis katkolla Dallasissa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa.

– Meillä on vielä yksi ottelu voitettavana kahdesta, Doncic muistutti.

– Olemme 3-2 johdossa, mutta se ei ole vielä mitään. Meidän on viimeisteltävä sarja ja pelattava samalla mentaliteetilla kotona.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo