Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Historiallisen ruma tappio! – NBA:n hallitsevalle mestarille kylmää kyytiä mestarisuosikilta

Minnesota Timberwolvesin Anthony Edwards ja Denver Nuggetsin Jamal Murray
AOP

Minnesota Timberwolvesin ja Denver Nuggetsin välinen ottelusarja NBA:n pudotuspelien toisella kierroksella, ratkeaa legendaarisessa seiskaottelussa, kun Timberwolves tasoitti sarjan tilanteeksi 3-3 viime yönä.

Timberwolves ja Nuggets tarjoavat faneilleen viihdettä koko rahan edestä NBA:n läntisen konferenssin semifinaalisarjassaan. Timberwolves murjoi rumasti lukemin 115-70 liigan hallitsevan mestarin viime yönä Suomen aikaa ja venytti ottelusarjan ratkaisun näin seitsemänteen otteluun.

Sarja oli Nuggetsille viime yönä Minnesotassa katkolla, mutta kotijoukkue Timberwolvesilla oli muita suunnitelmia. Se oli pakkovoiton edessä, joten mitään ei tarvinnut enää tässä vaiheessa säästellä. Joukkue ottikin otteluun räjähtävän alun ja saneli tahdin heti alusta alkaen. Nuggetsilla ei tämän jälkeen ollut enää juurikaan sanottavaa pelin kulkuun.

Anthony Edwards oli erityisesti ottelun jälkimmäisellä puolikkaalla tulessa ja johdatti joukkueensa voittoa 27 pisteellä.

Nuggetsin supertähti Jamal Murraylle ilta ei ollut paras mahdollinen ja mies kirjautti ainoastaan 10 pistettä. Nikola Jokic oli joukkueensa paras pistemies 22 pisteellä.

Timberwolvesin 45 pisteen voittomarginaali on suurin NBA:n pudotuspeleissä sitten vuoden 2015. Yksikään hallitseva NBA:n mestari ei myöskään ollut ennen viime yön ottelua hävinnyt pudotuspeleissä yli 36 pisteellä, joten Nuggets sai epäimartelevassa mielessä nimensä historiankirjoihin.

– Se kertoo karua kuvaa pelistä ja lähestymisestämme siihen, Nuggets-valmentaja Mike Malone pyöritteli.

Nuggets saa ratkaisevaan seitsemänteen otteluun kuitenkin pienen edus, sillä se pelataan hallitsevan mestarin kotiparketilla Denverissä sunnuntaina.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo