Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Huikea huipennus luvassa NBA:n pudotuspeleissä – Pacers venytti semifinaalisarjansa Knicksiä vastaan seiskaotteluun

Koripallo, NBA
AOP

Indiana Pacersin ja New York Knicksin välinen ottelusarja NBA:n pudotuspelien toisella kierroksella ratkeaa legendaarisessa seiskaottelussa, kun Pacers tasoitti sarjan tilanteeksi 3-3 viime yönä.

Pacers ja Knicks tarjoilevat faneilleen viihdettä koko rahan edestä NBA:n itäisen konferenssin semifinaalisarjassaan. Pacers tasoitti ottelusarjan 116-103 voitolla ja venytti sen ratkaisun näin legendaariseen seiskaotteluun.

Sarja oli Knicksille viime yönä Indianassa katkolla, mutta joukkue ei pystynyt katkaisumahdollisuuttaan hyödyntämään.

Pakkovoiton edessä pelannut Pacers ei säästellyt mitään vaan tarjoilikin yhden pudotuspelien toistaiseksi parhaan esityksensä. Kotijoukkue oli fyysinen ja sinnikäs, ja pystyi todella vahvalla esityksellä konferenssifinaalipaikan jo maistaneen Knicksin kaatamaan.

– Tiesimme, että he tulisivat edellisen pelin jäljiltä todella kovaa tähän otteluun ja siitä tässä on kyse. Meidän on vain pelattava paljon paremmin, Knicksin päävalmentaja Tom Thibodeau totesi.

Ratkaiseva seitsemäs ottelu pelataan maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa Knicksin kotiparketilla Madison Square Gardenilla. Silloin ratkotaan itäisen konferenssin finaaliin vastus Boston Celticsille, joka oman finaalipaikkansa on jo varmistanut.

– Se on jännittävää. Meillä ei ole mitään menetettävää. Luulen, että ymmärrämme, että nyt on aika tyhjentää lipas. Olemme valmiita menemään loppuun asti, Pacersin supertähti Tyrese Haliburton ennakoi seiskaottelusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo