Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Korisliigan hallitseva mestari löi paineen haastajalle – Finaalisarja katkolla Seagullsille seuraavaksi

Helsinki Seagulls ja BC Nokia Korisliigan finaaleissa
AOP

Koripallon hallitseva Suomen mestari, Helsinki Seagulls, otti kiinnityksen toiseen perättäiseen mestaruuteen, kun se siirtyi Korisliigan finaalisarjassa 3-2 johtoon BC Nokiaa vastaan.

Seagulls oli kotonaan finaalisarjan viidennessä ottelussa koriluvuin 77-57 lauantaina vahvempi ja mestaruus on sille seuraavassa kohtaamisessa siis katkolla.

Kotijoukkueen kovin pistemies oli Shavon Coleman 18 pisteellä ja yhdeksällä levypallolla. Myös Rene Rougeau oli hyvässä iskussa ja kirjautti 16 pistettä ja neljä levypalloa. Nokian paras pistemies oli Both Gach, joka heitti 17 pistettä ja kahmi kahdeksan levypalloa.

Seagulls oli ottelussa vahvasti kuskin paikalla, joskin Nokia pääsi kolmannella neljänneksellä kirimään itsensä vielä kahden pisteen päähän ja mukaan otteluun. Tämän jälkeen kotijoukkue kuitenkin painoi lisää kaasua ja paineli lopulta omia menojaan.

– 57 pisteellä on vaikeaa voittaa, Nokian Antti Ahonen totesi Basket.fi -sivuston mukaan.

– Onnistumisia kolmen pisteen heitoissa pitäisi saada enemmän ja vapariprosenttia myös korkeammaksi. Paransimme siinä, missä meillä on ollut ongelmia, emmekä antaneet niin paljoa toisia mahdollisuuksia levypalloista.

Seagullsilla on mahdollisuus niitata finaalisarjalle päätös ensi tiistaina ottelusarjan kuudennessa ottelussa. Selvää on, että finaalisarjaa jo 2-0 johtanut Nokia ei missään nimessä tule tuolloin kuitenkaan helpolla antamaan periksi.

Se on pakkovoiton edessä, mutta saa seuraavassa ottelussa jälleen kotikenttäedun puolelleen. Ahonen uskookin, että Nokia pystyy finaalisarjan vielä tasoittamaan ja ratkaisun venyttämään seitsemänteen otteluun.

– Uskon vahvasti, että pystymme hoitamaan homman tiistaina kotikentällämme, ja sitten olemmekin jälleen siinä tilanteessa, jossa haluammekin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo