Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Historiallinen esitys NBA:n pudotuspeleissä! – Pacers hiljensi Madison Square Gardenin uskomattomalla esityksellä

Indiana Pacers, NBA
AOP

Indiana Pacers eteni NBA:n itäisen konferenssin finaaleihin kaadettuaan semifinaalisarjassaan New York Knicksin.

NBA:n konferenssifinalistit ovat nyt selvillä, kun viimeisetkin semifinaalisarjat saatiin pelattua päätökseen viime yönä Suomen aikaa.

Indiana Pacers eteni itäisessä konferenssissa ensimmäistä kertaa vuosikymmeneen finaaleihin, kun se kaatoi New York Knicksin ottelusarjan seitsemännessä ottelussa koriluvuin 130-109.

Knicks pääsi ratkaisevaan seiskaotteluun Madison Square Gardenin hurmoksellinen tuki takanaan, mutta se ei pystynyt siitäkään huolimatta päättäväistä Pacersia nujertamaan.

Vierasjoukkue Pacers esitti yhden kauden parhaista esityksistään ja käänsi ottelun itselleen erityisesti hyökkäyspäässä. Knicks ei keksinyt tarpeeksi tehokkaita keinoja Pacersin pysäyttämiseen omassa päässään ja vierasjoukkue pussittikin pelitilanneheittonsa historiallisella 67,1 prosentin tarkkuudella.

– Tuon tekeminen täällä, Gardenissa, seiskapelissä on tietenkin ilmiömäistä, mutta mielestäni tätä olemme tehneet koko kauden ajan ja pystyimme näyttämään sen nyt suurimmalla näyttämöllä, Pacersin Myles Turner kommentoi pelin jälkeen.

Joukkueen supertähti Tyrese Haliburton viimeisteli 26 pistettä ja Pascal Siakam sekä Andrew Nembhard lisäsivät kumpikin 20 pistettä.

Knicksin supertähti Jalen Brunson joutui jättämään pelin kesken loukattuaan kätensä pelitilanteessa. Isoa pistevastuuta kauden mittaan kantanut Donte DiVincenzo yritti parhaansa mukaan pitää kotijoukkueen mukana pelissä ja mies pussittikin ottelussa yhdeksän kolmen pisteen heittoa ja viimeisteli hurjat 39 pistettä.

Se ei kuitenkaan Knicksille tällä kertaa riittänyt ja joukkueen ensimmäinen konferenssifinaalipaikka sitten vuoden 2000 antaa vielä odottaa itseään.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo