Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Valta vaihtuu NBA:ssa! – Hallitseva mestari tylysti pihalle kotiparketillaan

Minnesota Timberwolves kaatoi Denver Nuggetsin NBA:n pudotuspelien semifinaaleissa
AOP

NBA:n konferenssifinalistit ovat nyt selvillä, kun viimeisetkin semifinaalisarjat saatiin pelattua päätökseen viime yönä Suomen aikaa.

Semifinaalien jälkeen yksi asia on jo varma: kauden päätteeksi NBA:ssa kruunataan uusi mestari, sillä hallitsevan mestarin Denver Nuggetsin kausi päättyi viime yönä tappioon Minnesota Timberwolvesille.

Kaikki ratkesi viime yönä Suomen aikaa, kun Nuggets ja Timberwolves ratkoivat konferenssifinaalipaikan legendaarisessa seiskaottelussa. Vielä puoliajalla moni olisi varmasti laittanut rahansa likoon Denverin puolesta – se johti nimittäin kahden neljänneksen jälkeen kotiparketillaan 15 pisteellä.

Niin vain vierasjoukkue Timberwolves sai kuitenkin hieman hitaan alun jälkeen oikean vaihteen silmään ja kiri itsensä rinnalle ja ohi jälkimmäisellä puolikkaalla.

Timberwolvesin supertähti Anthony Edwards ei tuntunut aluksi löytävän rytmiään lainkaan ja mies olikin puoliaikaan mennessä kirjannut ainoastaan neljä pistettä. Loppua kohden korisukka alkoi löytyä paremmin, mutta Edwardsin arvo ilmeni tällä kertaa muutenkin kuin vain pisteiden muodossa.

Mies vartioi Nuggetsin Jamal Murrayta vankkumattomasti ja sulki tämän hyökkäyspäässä useita kertoja.

– On muitakin tapoja voittaa koripallopeli. En ole yksiulotteinen. En ole ainoastaan pelaaja joka osaa tehdä pisteitä, Edwards summasi.

Murray toki lopulta 35 pistettä viimeisteli ja supertähti Nikola Jokickin kirjasi 34 pistettä sekä hurjat 19 levypalloa. Kukaan muu joukkueesta ei kuitenkaan yltänyt yli seitsemän pisteen.

– Odotamme, että Nikola ja Jamal tekevät jotain taikatemppuja, mutta jonkun muunkin on autettava, Nuggets-valmentaja Michael Malone myönsi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo