Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

Finaalipaikka ratkesi NBA-tähden karuun virheeseen: “Jos voisin palata ajassa taaksepäin…”

Dallas Mavericks eteni NBA:n läntisen konferenssin finaaleihin Luka Doncicin johdolla
AOP

Dallas Mavericks eteni NBA:n läntisen konferenssin finaaleihin voittamalla Oklahoma City Thunderin semifinaaleissa 4-2.

Mavericksin ja Thunderin välinen sarja ratkesi viime yönä Suomen aikaa pelatussa kuudennessa ottelussa, missä kotiparketilla pelannut Dallas oli täpärästi 117-116 parempi.

Pakkovoiton edessä ollut Thunder lähti otteluun odotetun vahvana. Mitään menetettävää ei ollut, ja joukkueen oli annettava parketilla kaikkensa. Se saikin kasvatettua puoliaikaan mennessä itselleen turvallisen tuntuisen 16 pisteen johtoaseman, mutta huokaisi mahdollisesti helpotuksesta hieman liian aikaisin.

Dallas söi toisella puolikkaalla Thunderin johtoa pienemmäksi kärsivällisesti supertähtiensä Luka Doncicin ja Kyrie Irvingin johdolla ja lopulta tilanne olikin viimeisen neljänneksen lopulla tasan.

Thunder johti vielä viimeisillä sekunneilla, mutta joukkueen supertähden Shai Gilgeous-Alexanderin rike lopussa toi Mavericksille vapaaheittoja ja kotijoukkue eteni niiden turvin jatkoon.

– Jos voisin ottaa sen hetken takaisin, en tietysti rikkoisi häntä. Antaisin hänen mennä ohi ja missata heiton. Sitä toivoo, että voisi palata ajassa taaksepäin, mutta pitää vain oppia tästä ja niin aion tehdä, pettynyt Gilgeous-Alexander harmitteli.

Välivuoden jälkeen taas konferenssifinaaleihin edennyt Mavericks saa siellä vastaansa joko Denver Nuggetsin tai Minnesota Timberwolvesin. Näiden joukkueiden välinen semifinaalisarja ratkeaa ensi yönä Suomen aikaa Denverissä seiskaottelussa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Uncategorized