Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bull-tähden auto käyttäytyi kuin kenguru! – “Huonoin mahdollinen lopputulos”

Max Verstappen, Red Bull
AOP

Red Bullin Max Verstappen pettyi autonsa toimintaan perjantain harjoituksissa. Hallitseva maailmanmestari jäi kauas kärjen vauhdista.

Max Verstappen ei pystynyt haastamaan kärkiaikoja perjantain harjoituksissa Monte Carlossa, ja hollantilaiskuljettaja jäi yli puoli sekuntia Ferrarin Charles Leclercin taakse.

Ferraria ohjastava Leclerc oli perjantaina Monte Carlon radan nopein kuljettaja ennen Mercedeksen Lewis Hamiltonia ja Aston Martinin Fernando Alonsoa. Red Bullin tähtikuljettaja Verstappen sijoittui RB20-autollaan neljänneksi 0,535 sekunnin päähän Leclercistä.

Verstappenin kuultiin tiimiradiossa kuvailevan kilpainsinööri Gianpiero Lambiaselle, että hänen autonsa käyttäytyi “kuin kenguru”. Harjoitusten jälkeen puhuessaan hollantilaiskuljettaja oli ymmällään auton ongelmista.

– En usko, että pystyn edes kuvaamaan, mitä oikeastaan tapahtui, Verstappen kommentoi PlanetF1:n mukaan.

– Tämä oli vain hyvin vaikeaa. Tämä oli jotain, mitä osasin odottaa, mutta en tässä mittakaavassa. Tämä oli huonoin mahdollinen lopputulos.

– Radalla on paljon kuoppia, reunakiviä ja pomppuja. Niitä on periaatteessa mahdoton ottaa vastaan joka kerta.

– Menetimme paljon kierrosaikaa, koska auto ei vain kulkenut hyvin. Emme vain pysty ajamaan tällä hetkellä nopeammin, eikä meillä ole mitään selkeää suunnitelmaa, jolla voisimme yrittää ratkaista ongelmaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1