Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n konferenssifinaaleissa täystyrmäys! – Pacers jäi jalkoihin, kun Celtics marssi NBA:n finaaleihin

Boston Celticsin Jayson Tatum ja Al Horford
AOP

Boston Celtics on NBA:n itäisen konferenssin mestari ja eteni NBA:n finaaleihin tyrmäävällä esityksellä.

Indiana Pacersilla ei ollut juurikaan sanaa sanottavana, kun Celtics tyrmäsi sen otteluvoitoin 4-0 itäisen konferessin finaaleissa ja marssi NBA:n finaaleihin.

Celticsin konferenssimestaruus varmistui Pacersin kotiparketilla viime yönä Suomen aikaa, kun vieraat olivat kovan loppukirin myötä lopulta 105-102 parempia.

Pacers johti ottelun lopussa vielä yhdeksällä pisteellä, mutta kokenut finaalijoukkue Celtics tiesi, ettei ottelu olisi ohi ennen kuin päätössummeri soi. Joukkue pelasi siis viimeiseen asti. Celticsin voiton ratkaisi lopulta Derrick White, joka pussitti valtavan tärkeän kolmen pisteen heiton kentän kulmasta viimeisellä minuutilla.

Vielä ennen Celticsin kohtaamista Pacersin saldo kotiparketilla oli ollut puhdas 6-0 pudotuspeleissä. Celtics on kuitenkin ollut koko kauden vahva vieraskentillä, eikä Pacers lopulta löytänyt keinoja sen pysäyttämiseen.

Vaikka Celtics putsasikin pöydän finaalisarjassa, ei toisenlainen käsikirjoitus ollut kaukana. Pacers nimittäin hävisi sarjassa kolmesti ottelut, joissa se oli viimeisellä minuutilla ollut vielä johdossa tai tasoissa. Otteluiden lopuissa Celtics oli kuitenkin vahvempi ja pystyi kääntämään tiukat tilanteet edukseen paremmin.

Vastus NBA:n finaaleihin Celticsille saadaan läntisen konferenssin finaaliparista Dallas Mavericks – Minnesota Timberwolves. Mavericks johtaa sarjaa parhaillaan 3-0 ja konferenssimestaruus on sille katkolla ensi yönä Suomen aikaa.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo