Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Pystyykö Minnesota mahdottomaan NBA:n pudotuspeleissä? – Ensimmäinen askel kohti historiallista saavutusta otettu

Luka Doncic ja Anthony Edwards NBAn konferenssifinaaleissa
AOP

Minnesota Timberwolves onnistui venyttämään NBA:n läntisen konferenssin finaalisarjaansa Dallas Mavericksia vastaan ainakin yhden ottelun verran, kun se kavensi finaalisarjan tilanteeksi 3-1 viime yönä Suomen aikaa.

Minnesota Timberwolves kaatoi Dallas Mavericksin NBA:n läntisen konferenssin finaalisarjan neljännessä osaottelussa viime yönä koriluvuin 105-100.

Hieman hapuillen tähän asti finaalisarjassa esiintynyt Karl-Anthony Towns löysi vihdoin pelivireensä ja johdatti Timberwolvesin voittoon hurjalla toisen puoliajan esityksellään. Mies viimeisteli 25 pisteestään 20 ottelun toisella puoliajalla.

– Ei ole aikaa pyörittellä mitään epäilyksiä mielessäsi. Tämä on neljäs peli ja olimme 3-0 häviöllä. Ei ole aikaa epäilyksille, supertähti totesi pelin jälkeen.

Timberwolves varmisti siis voitolla, ettei Mavericks ainakaan puhtaalla 4-0 pelillä sitä läntisen konferenssin finaaleissa kaada, mutta helppo työ sillä ei ole vieläkään edessään.

Yksikään joukkue ei ole nimittäin koskaan NBA:n historiassa pystynyt nousemaan pudotuspeleissä 0-3 tappioasemasta vielä voittoon, joten Timberwolvesilla on historiallisesti mahdoton tehtävä edessään.

Finaalisarjan seuraavan eli viidennen ottelun Timberwolves pääsee pelaamaan kotiparketillaan, missä se ei ole vielä tämän ottelusarjan aikana onnistunut voittamaan kertaakaan. Tuo ottelu pelataan perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo