Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Tässä on NBA:n finaalipari! – Pudotuspelien yllättäjä läntisen konferenssin mestariksi

Dallas Mavericksin Luka Doncic
AOP

Dallas Mavericks juhli viime yönä Suomen aikaa NBA:n läntisen konferenssin mestaruutta, kun se kaatoi Minnesota Timberwolvesin finaalisarjassa otteluvoitoin 4-1.

Dallas Mavericks iski viimeisen naulan Minnesota Timberwolvesin arkkuun viime yönä Suomen aikaa finaalisarjan viidennessä ottelussa, missä se oli koriluvuin 124-103 lopulta selvästi parempi.

Timberwolves pystyi viivyttämään Dallasin mestaruusjuhlia yhden ottelun verran keskiviikon voitollaan, mutta toista kertaa se ei enää pystynyt Mavericksia pysäyttämään.

Kun pelissä on konferenssimestaruus, pistää jokainen pelaaja kentällä parastaan. Molempien joukkueiden supertähdet olivatkin hurjassa iskussa, mutta Dallasin vain auttamatta paremmassa.

Timberwolvesin Karl-Anthony Towns ja Anthony Edwards pussittivat kumpikin 28 pistettä, mutta Dallasin kaksikko Luka Doncic ja Kyrie Irving pistivät vieläkin paremmaksi. Doncic ja Irving heittivät kumpikin ottelussa hurjat 36 pistettä.

Puoliaikaan mennessä Dallas johti jo 29 pisteellä ja kasvatti sen kolmannella neljänneksellä peräti 36 pisteeseen. Kotijoukkue Timberwolves ei yksinkertaisesti löytänyt hyökkäyspäässä riittävästi keinoja.

– He voittivat ottelusarjan. He ansaitsivat ottelusarjan. Onnittelut heille ja heidän koko henkilökunnalleen. Heitä johti kaksi maailmanluokan pelaajaa, jotka pelasivat maailmanluokan tasolla, Timberwolvesin päävalmentaja Chris Finch onnitteli tappion jälkeen.

NBA:n finaaleissa Mavericks kohtaa itäisen konferenssin mestarin Boston Celticsin. Finaalisarja starttaa viikon päästä perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Celtics isännöi finaalisarjan ensimmäistä ottelua.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo