Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:sta jättiuutinen! – GM ulos

Detroit Pistonsin tähtipelaaja Cade Cunningham.
AOP

Maailman parhaassa koripalloliigassa on useampien joukkueiden toimesta käynnistyneet valmistelut tulevaisuutta ajatellen. Yksi kesän mielenkiintoisimmista joukkueista on Detroit Pistons, joka on jo useamman kauden ollut sarjan heikoimpia virityksiä. Toukokuun viimeisenä päivänä organisaatiossa tapahtui merkittävä muutos.

Menneellä NBA-kaudella heti Washington Wizardsin jälkeen NBA:n itäisen konferenssin viimeiseksi jäänyt Detroit Pistons on erottanut GM:n. Tällä kaudella vain 14 voittoa 82 runkosarjakamppailuun napannut Pistons erotti Troy Weaverin pestistään. Weaverin aikana Pistons voitti 74 ottelua 30,3 voittoprosentilla.

Weaver teki viime kesänä Phoenix Sunsia valmentaneen Monty Williamsin uudeksi päävalmentajaksi kuuden vuoden ja lähes 80 miljoonan dollarin sopimuksella. Williams jatkaa pestissään.

Weaver toimi neljän kauden aikana Pistonsin GM:nä ja on ollut rakentamassa tyhjistä uutta menestyjää. Weaverin kovimmat varaukset ovat kesän 2021 ykkösvaraus Cade Cunningham, kesän 2020 seitsemäs varaus Killian Hayes, kesän 2022 vitosvaraus Jaden Ivey ja kesän 2023 vitosvaraus Ausar Thompson.

Näistä pelaajista Cunningham ja Thompson kärsivät jonkin verran loukkaantumisista. Thompsonin mennyt kausi päättyi maaliskuussa veritulppien takia. Cunningham pelasi 62 ottelua ja sai vastuuta keskimäärin 33 minuuttia ottelua kohden. 22-vuotias supertähti heitti keskimäärin 23 pistettä otteluun, antoi seitsemän syöttöä ja otti neljä levypalloa.

21-vuotias Ivey aloitti 61 ottelua ja pelasi keskimäärin 29 minuuttia ottelussa. Ivey heitti ottelua kohden 15 pistettä ja antoi neljä syöttöä sekä poimi kolme levypalloa.

Tulevan kesän varaustilaisuudessa Pistons varaa viidennellä vuorolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo